Електронні змісти книг
Не бійся відчиняти будь-які двері, або Історія створення успішного українського бізнесу |
|
|
|
П'ятниця, 09 лютого 2024, 13:53 |
Дмитрієв Віталій
Не бійся відчиняти будь-які двері, або Історія створення успішного українського бізнесу [Текст] / В.О. Дмитрієв - Полтава: ФОП Мирон І.А., 2021. -168 с.
ISBN 978-966-97798-2-3
Увазі читача пропонується історія становлення та розвитку асоціації компаній «KONSORT». Її автор - керівник підприємства Віталій Дмитрієв розповідає про власний досвід крізь призму суспільно-політичних процесів в Україні. Це особиста історія, що буде цікавою для тих, хто робить перші кроки в бізнесі, а також для досвідчених підприємців. |
|
INTERNATIONAL TOURISM IN TOPICS English-Ukrainian-Russian Dictionary. Educational edition. |
|
|
|
Написав Administrator
|
П'ятниця, 09 лютого 2024, 11:22 |
Olga Pysmenna
INTERNATIONAL TOURISM IN TOPICS English-Ukrainian-Russian Dictionary. Educational edition. - Kyiv: Publishing House «Caravela», 2019. - 320 p.
ISBN 978-966-801-973-3
Дане видання є одночасно навчальним і довідковим лексикографічним посібником. Він містить найбільш уживані терміни, термінологічні зрощення та тематичну лексику, що обіймає сферу понять за загальною тематикою «міжнародний туризм». Увесь словниковий корпус поділений на підтеми, що надає виданню не тільки інформаційного, а і навчального характеру, сприяючи тим самим активному розвитку мовних умінь.
Словник призначений для студентів вищих навчальних закладів та фахівців сфери міжнародного туризму, а також для всіх, хто вивчає англійську мову.
This book is simultaneously an educational and lexicographic edition. It contains most used terms, terminological combinations and topical vocabulary reflecting relative thematic notions within the sphere of "international tourism". The whole vocabulary is divided into sub-topics, which lends to the edition not only informative but also educational character favoring an active development of language skills.
The dictionary is intended for students of higher educational institutions and also for professionals in the sphere of international tourism, as well as for all learners of English. |
Останнє оновлення на П'ятниця, 09 лютого 2024, 11:31 |
Основи барної справи та робота сомельє |
|
|
|
Четвер, 08 лютого 2024, 11:27 |
Майкова С. В.
Основи барної справи та робота сомельє: навч. посіб. / С. В. Майкова, О. Б. Маслійчук, Н. Я. Сусол. Київ: Видавець ФОП Піча Ю. В., 2022. 124 с.
ISBN 978-966-96914-9-1
У навчальному посібнику розкрито теоретичні та практичні відомості з основ барної справи та роботи сомельє. Подано характеристику особливостей виробничої діяльності в барах, визначено устаткування та матеріально-технічне забезпечення бapiв. Представлено організацію праці працівників в барах та організацію обслуговування споживачів. Наведено асортимент та технологію виготовлення напоїв та коктейлів. Інформацію, рисунки, таблиці, схеми представлені у посібнику, наведено з навчальною метою, тому в жодному разі це не слід вважати нaмipoм порушення авторських прав.
Для студентів зі спеціальностей: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», а також керівників i фахівців закладів ресторанного господарства. |
Анімація в рекреації та туризмі |
|
|
|
Четвер, 08 лютого 2024, 10:15 |
Mixo O. I.
Анімація в рекреації та туризмі: Словник-довідник. - К.: Видавництво Лipa-K, 2020. - 224 с.
ISBN 978-617-7748-14-3
Словник-довідник містить тлумачення основних термінів i понять, що відносяться до анімаційної діяльності в рекреації i туризмі. Видання включає більше 600 статей, що описують спільну термінологію для індустрій туризму, гостинності, дозвілля та розваг. Словник-довідник призначений для студентів вищих навчальних закладів галузі знань «Сфера обслуговування», аспірантів, фахівців туристичної справи. усіх. хто цікавиться впровадженням анімаційних технологій процес обслуговування. |
Організація сільського зеленого туризму |
|
|
|
Четвер, 01 лютого 2024, 12:37 |
Гапоненко Г. I., Парфіненко А. Ю., Шамара I. M.
Організація сільського зеленого туризму: підручник для студентів спеціальності «Туризм». Суми: ПФ «Видавництво "Університетська книга"», 2021. 300 ст.
ISBN 978-617-521-001-7
У підручнику узагальнено теоретичні та практичні здобутки з організації та планування сільського зеленого туризму, менеджменту та маркетингу агротуристичної діяльності. Висвітлено перспективність та пріоритетність розвитку сільського зеленого туризму в Україні Докладно розглянуто особливості нормативно-правового регулювання реалізації підприємницьких ініціатив у сфері сільського зеленого туризму. Кожен розділ містить повний виклад основних теоретичних положень, перелік питань, що є обов'язковими для вивчення, i підсумкового контролю знань. Використано сучасні вітчизняні й закордонні джерела, новітній світовий досвід з організації сільського зеленого туризму, чинне законодавство.
Підручник орієнтовано на студентів туристичних спеціальностей, викладачів та науковців закладів вищої освіти. Видання буде корисним керівникам та спеціалістам підприємств агропромислового комплексу, менеджерам, підприємцям i власникам туристичних фірм. |
|
|
|
Сторінка 2 з 436 |
|