18 | 06 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Економічна кібернетика PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:25

Економічна кібернетика

Шарапов О. Д., Дербенцев В. Д., Семьонов Д. Є.

Економічна кібернетика: Навч. посібник. — К.: КНЕУ, 2005, — 231 с.

ISBN 966-574-693-6

У навчальному посібнику, що відповідає програмі курсу «Економічна кібернетика», висвітлено основні положення економічної кібернетики, наведено відомості про класичні кібернетичні підходи до дослідження соціально-економічних систем та подано необхідний для вивчення зазначеного курсу теоретичний матеріал з економіко-математичного моделювання, теорії інформації, теорії автоматичного управління та регулювання. Стисло викладено сучасні напрямки розвитку економічної кібернетики, зокрема синергетичні методи і методи нелінійної динаміки, та запропоновано приклади їх застосування в економіці.

Для студентів економічного профілю всіх форм навчання, магістрів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів.

 
Технологія приготування їжі: Українська кухня PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:22

Технологія приготування їжі: Українська кухня

В.М. Михайлов, Л.О. Радченко, О.В. Новікова, Л.Д. Льовшина, О.В. М'ячиков, Л.В. Терещенко

Технологія приготування їжі: Українська кухня: Навчальний посібник. - X.: Світ книг, 2012. - 537 с

ISBN 978-966-2678-01-7

У навчальному посібнику подані різноманітні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів (особлива увага приділена обробці різноманітних видів м'яса, м'ясних напівфабрикатів, субпродуктів), приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування страв української кухні.

Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи громадського харчування, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.

 
Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:19

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня. / Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І. та ін. Навч. пос. - К.: Центр учбової літератури, 2008. - 280 с

ISBN 978-966-364-743-2

Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.

 
Технологія приготування їжі PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:14

Технологія приготування їжі

Шумило Г.І.

Технологія приготування їжі: Навч. посіб. — К.: «Кондор». — 2012. - 504 с

ISBN 978-966-351-402-4

У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, а також працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.

 
Нерухомість 101: Рецепти добробуту через інвестиції в нерухомість PDF Друк e-mail
П'ятниця, 13 квітня 2018, 10:01

Нерухомість 101: Рецепти добробуту через інвестиції в нерухомість

Елдред Гері У.

Нерухомість 101: Рецепти добробуту через інвестиції в нерухомість / Пер. з англ.; - Дніпропетровськ: Баланс Бізнес Букс, 2007. - 320 с

ISBN 0-471-91727-3 (англ.)

ISBN 978-966-415-025-2

Незалежно від того, прагнете ви зробити інвестиційний бізнес своєю професією чи маєте намір здійснити одноразову угоду, цей посібник надасть вам усе, що треба, аби зробити інвестицію прибутковою. Ви матимете змогу ознайомитись з основами фінансування, управлінням власністю та економічним аналізом; дізнатись, як знайти об'єкт, котрий відповідає вашим інвестиційним цілям; як визначити тенденції в змінах арендної плати та цін на нерухомість. Крім того, ви навчитесь видозмінювати свою стратегію таким чином, щоб вона залишалась ефективною за будь-яких ринкових умов.

Независимо от того, стремитесь вы сделать инвестиционный бизнес своей профессией или намерены совершить одноразовую сделку, это руководство даст вам все, что нужно для того, чтобы сделать инвестицию прибыльной. Вы познакомитесь с основами финансирования, управлением собственностью и экономическим анализом; узнаете, как найти объект, отвечающий вашим инвестиционным целям; как определить тенденции изменения арендной платы и цен на недвижимость. Кроме того, вы научитесь так видоизменять свою стратегию, чтобы она оставалась эффективной в любых рыночных условиях.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 5 з 244
Вхід для читача Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Вища та прикладна математика
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки