14 | 01 | 2025
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Кодекс України про адміністративні правопорушення PDF Друк e-mail
П'ятниця, 24 жовтня 2008, 16:56

   Кодекс України про адміністративні правопорушення : Науково-практичний коментар / Р. А. Калюжний, А. Т. Комзюк, О. О. Погрібний та ін. ; -К. : Всеукраїнська асоціація видавців "Правова єдність", 2008. - 781 с

   У науково-практичному коментарі на підставі аналізу новітнього законодавства надано вичерпні пояснення щодо особливостей застосування норм Кодексу України про адміністративні правопорушення, при цьому особливу увагу приділено новим складним та практично важливим проблемам адміністративної відповідальності. Видання буде корисним для суддів, адвокатів, працівників правоохоронних та інших державних органів, юристів, які працюють на підприємствах, в організаціях, установах, студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів юридичного профілю, а також для всіх, хто цікавиться проблемами застосування законодавства України про адміністративні правопорушення.

 
Технология переработки мяса. Немецкая практика PDF Друк e-mail
П'ятниця, 24 жовтня 2008, 16:55

   Кайм Г.

   Технология переработки мяса. Немецкая практика / Кайм Г.; пер. с нем. Г. В. Соловьевой, А. А. Куреленкова. СПб.: Профессия, 2006. - 488 с, ил.

   Книга является классическим немецким учебником для работников мясоперерабаты­вающих предприятий. Наглядное, доступное для понимания, отлично иллюстрирован­ное издание дает представление как о теоретических основах, нормативной базе, санитар­но-гигиенических требованиях, так и об основных технологических процессах мясопереработки от забоя скота до изготовления продукции и ее продажи. Подробно рассмотрены основные технологические операции: разделка, холодильное хранение, по­сол, измельчение мясного сырья, термическая обработка, копчение. Описано изготовле­ние различных видов колбас, деликатесов, полуфабрикатов, указаны причины возмож­ных дефектов и способы их устранения. Большое внимание уделено вопросам качества вырабатываемой продукции. Даны рекомендации по организации торговли мясными продуктами.

  Книга предназначена для широкого круга специалистов мясоперабатывающей отрасли.

 
Іпотечний ринок PDF Друк e-mail
Вівторок, 14 жовтня 2008, 14:33

  Базилевич В.Д., Погорєльцсва Н.П.

  Іпотечний ринок. — К.: Знання, 2008. — 717 с. — (Київському національному університету імені Тараса Шевченка — 175 років).

  У роботі комплексно досліджується економічна природа іпотечного ринку, обґрунтовуються особливості, суперечності та умови станов­лення іпотечних фінансових відносин у трансформаційній економіці, аналізуються "класичні" моделі іпотечного ринку щодо можливості їх адаптації до економічних та інституційних умов трансформаційної економіки, узагальнюється досвід іпотечного кредитування України.

  Для науковців, керівників державних установ, банків, викладачів економічних дисциплін, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, усіх, кого цікавлять питання іпотечного кредитування та розвитку іпотечного ринку в країнах з розвинутою та трансформацій­ною економіками.

 
Інтелектуальна власність. Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П. PDF Друк e-mail
Вівторок, 14 жовтня 2008, 14:30

Інтелектуальна власність. Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П.

Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П.

Інтелектуальна власність. Навчальний посібник у схемах і таблицях. Навчальний посібник. – Львів: Компакт-ЛВ, 2008. – 164 с.

Посібник є схематичним викладом навчальної і нормативно-правової літе­ратури наведеної у списку використаних джерел.

У ньому висвітлені поняття та еволюція інтелектуальної власності, її місце та роль в економічному розвитку суспільства, об'єкти та суб'єкти інтелек­туальної власності, вітчизняна та міжнародна системи охорони інтелектуальної власності, набуття прав на об'єкти інтелектуальної власності, розпорядження правами та їх захист, економіка інтелектуальної власності тощо.

Матеріал згруповано за темами, визначеними типовою програмою за­твердженого МОНУ для вищих навчальних закладів. Таке викладення матеріалу полегшує його засвоєння, а тому навчальний посібник може бути використаний як опорний конспект і для самостійного вивчення.
Посібгшк розрахований на студентів та викладачів вищих навчальних закладів всіх спеціальностей і може бути корисним широкому колу читачів.

 
Особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в умовах Голодомору 30-х років XX століття PDF Друк e-mail
Четвер, 09 жовтня 2008, 18:30

    Василь Подолян, Валерій Рекрут

  Особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в умовах Голодомору 30-х років XX століття. - Вінниця: ПП Балюк. - 420 с іл.

   У монографії досліджуються суперечливі особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в другій половині 20-х - першій половині 30-х років XX століття.

    Для широкого кола читачів.

 
« ПочатокПопередня361362363364365366367368369НаступнаКінець »

Сторінка 362 з 369
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Банківська система
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки