Електронні змісти книг
Кодекс України про адміністративні правопорушення |
|
|
|
П'ятниця, 24 жовтня 2008, 16:56 |
Кодекс України про адміністративні правопорушення : Науково-практичний коментар / Р. А. Калюжний, А. Т. Комзюк, О. О. Погрібний та ін. ; -К. : Всеукраїнська асоціація видавців "Правова єдність", 2008. - 781 с У науково-практичному коментарі на підставі аналізу новітнього законодавства надано вичерпні пояснення щодо особливостей застосування норм Кодексу України про адміністративні правопорушення, при цьому особливу увагу приділено новим складним та практично важливим проблемам адміністративної відповідальності. Видання буде корисним для суддів, адвокатів, працівників правоохоронних та інших державних органів, юристів, які працюють на підприємствах, в організаціях, установах, студентів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів юридичного профілю, а також для всіх, хто цікавиться проблемами застосування законодавства України про адміністративні правопорушення. |
|
Технология переработки мяса. Немецкая практика |
|
|
|
П'ятниця, 24 жовтня 2008, 16:55 |
Кайм Г.
Технология переработки мяса. Немецкая практика / Кайм Г.; пер. с нем. Г. В. Соловьевой, А. А. Куреленкова. — СПб.: Профессия, 2006. - 488 с, ил. Книга является классическим немецким учебником для работников мясоперерабатывающих предприятий. Наглядное, доступное для понимания, отлично иллюстрированное издание дает представление как о теоретических основах, нормативной базе, санитарно-гигиенических требованиях, так и об основных технологических процессах мясопереработки — от забоя скота до изготовления продукции и ее продажи. Подробно рассмотрены основные технологические операции: разделка, холодильное хранение, посол, измельчение мясного сырья, термическая обработка, копчение. Описано изготовление различных видов колбас, деликатесов, полуфабрикатов, указаны причины возможных дефектов и способы их устранения. Большое внимание уделено вопросам качества вырабатываемой продукции. Даны рекомендации по организации торговли мясными продуктами.
Книга предназначена для широкого круга специалистов мясоперабатывающей отрасли. |
Вівторок, 14 жовтня 2008, 14:33 |
Базилевич В.Д., Погорєльцсва Н.П.
Іпотечний ринок. — К.: Знання, 2008. — 717 с. — (Київському національному університету імені Тараса Шевченка — 175 років). У роботі комплексно досліджується економічна природа іпотечного ринку, обґрунтовуються особливості, суперечності та умови становлення іпотечних фінансових відносин у трансформаційній економіці, аналізуються "класичні" моделі іпотечного ринку щодо можливості їх адаптації до економічних та інституційних умов трансформаційної економіки, узагальнюється досвід іпотечного кредитування України.
Для науковців, керівників державних установ, банків, викладачів економічних дисциплін, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, усіх, кого цікавлять питання іпотечного кредитування та розвитку іпотечного ринку в країнах з розвинутою та трансформаційною економіками. |
Інтелектуальна власність. Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П. |
|
|
|
Вівторок, 14 жовтня 2008, 14:30 |
Басова Ю. О., Омельченко Н. В., Школяр С. П.
Інтелектуальна власність. Навчальний посібник у схемах і таблицях. Навчальний посібник. – Львів: Компакт-ЛВ, 2008. – 164 с.
Посібник є схематичним викладом навчальної і нормативно-правової літератури наведеної у списку використаних джерел.
У ньому висвітлені поняття та еволюція інтелектуальної власності, її місце та роль в економічному розвитку суспільства, об'єкти та суб'єкти інтелектуальної власності, вітчизняна та міжнародна системи охорони інтелектуальної власності, набуття прав на об'єкти інтелектуальної власності, розпорядження правами та їх захист, економіка інтелектуальної власності тощо.
Матеріал згруповано за темами, визначеними типовою програмою затвердженого МОНУ для вищих навчальних закладів. Таке викладення матеріалу полегшує його засвоєння, а тому навчальний посібник може бути використаний як опорний конспект і для самостійного вивчення. Посібгшк розрахований на студентів та викладачів вищих навчальних закладів всіх спеціальностей і може бути корисним широкому колу читачів.
|
Особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в умовах Голодомору 30-х років XX століття |
|
|
|
Четвер, 09 жовтня 2008, 18:30 |
Василь Подолян, Валерій Рекрут
Особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в умовах Голодомору 30-х років XX століття. - Вінниця: ПП Балюк. - 420 с іл. У монографії досліджуються суперечливі особливості діяльності споживчої кооперації Вінниччини в другій половині 20-х - першій половині 30-х років XX століття.
Для широкого кола читачів. |
|
|
|
Сторінка 362 з 369 |
|