20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. Петришина PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 10:55

Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. ПетришинаІсторія вчень про право і державу : хрестоматія для юрид. вищ. навч. закл. і ф-тів / авт.-уклад. Г. Г. Демиденко ; за заг. ред. О. В. Петришина.  6-те вид., доп. і змін. X. : Право, 2014. – 928 с.

ISBN 966-8467-49-3

 

Видання містить короткі конспекти першоджерел з курсу «Історія вчень про державу і право» - творів мислителів минулого. Хрестоматію складено відповідно до програми навчальної дисципліни. її матеріали можуть бути використані також при вивченні курсів «Теорія держави і права», «Філософія права», «Політологія».

Адресується тим, хто вивчає історію всесвітньої й вітчизняної політико-правової думки, цікавиться всесвітньою і вітчизняною політико-правовою класикою, широкому колу читачів.

 
Фонетика англійської мови: фоностилістика і риторика мовленнєвої комунікації PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 10:48

Фонетика англійської мови: фоностилістика і риторика мовленнєвої комунікаціїДворжецька М. П., Макухіна Т. В., Велікова Л. М., Снегірьова Є. О.

Фонетика англійської мови: фоностилістика і риторика мовленнєвої комунікації. Посібник для студентів вищих навчальних закладів. - Вінниця: НОВА КНИГА, 2005. - 208 с

ISBN 966-8609-08-5

 

Посібник розроблено з метою збагачення змісту та підвищення якості філологіч¬ної підготовки студентів з англійської мови як фахової дисципліни у вищих навчальних закладах. Посібник складається з чотирьох частин: у перших двох частинах наведено теоретичний матеріал з загальних питань фоностилістики, фоносемантики, інформаційної теорії, невербальних засобів та риторики мовленнєвої комунікації; у третій інформацію про конкретні фоностилі з прикладами текстів, що звучать; у четвертій - тексти різних фоностилів для читання. У чотирьох додатках подано список цитованих джерел, список літератури, рекомендованої до поглибленого вивчення фонетики англійської мови, глосарій фонетичних термінів.

 
Держава та її органи як суб'єкти трудового права: теоретико-прикладний нарис PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 10:38

Держава та її органи як суб'єкти трудового права: теоретико-прикладний нарисДержава та її органи як суб'єкти трудового права: теоретико-прикладний нарис : монографія / К. В. Гончарова, Ю. Ю. Івчук, С. М. При-липко, О. М. Ярошенко ; за наук. ред. проф. О. М. Ярошенка. - X. : Право, 2014.-288 с.

ISBN 978-966-458-652-5


У монографії держава як суб'єкт трудового права розглядається одночасно і як носій публічної влади, і як соціальний партнер. У першому випадку вона реалізує свої повноваження в рамках відносин влада - підпорядкування: а) при¬ймає закони та інші нормативно-правові акти, в тому числі й ті, що легалізують правосуб'єктність соціальних партнерів і визначають процедури їх взаємодії; б) забезпечує виконання нормативних приписів за допомогою актів управління, а також нагляд і контроль; в) розглядає спори про право, використовуючи судову систему. У другому - держава діє як рівноправна сторона в партнерських відносинах, що не є притаманним іншим галузям вітчизняної правової системи.

Для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів юридичних вищих навчальних закладів і всіх тих, хто цікавиться правовим статусом суб'єктів трудового права України.

 
Облік у банках PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 вересня 2015, 10:13

Облік у банкахПодольчак Н.І.

Облік у банках: навч. посібник / H.I. Подольчак, Н.Ю. Подольчак, А.Г. Загородній, A.I. Ясінська. - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. - 344 с

ISBN 978-617-607-455-7


У навчальному посібнику розкрито суть та значення ведення бухгалтерського обліку банківськими установами. Автори розглянули бухгалтерський облік основних операцій банківських установ: операцій із власними і залученими коштами та операції щодо їхнього розміщення у вигляді кредитів чи інвестицій, операцій із цінними паперами у портфелях банку, готівкових та безготівкових коштів у національній та іноземній валютах, операцій із банківськими металами, операцій з основними засобами і нематеріальними активами тощо.

Посібник призначений для студентів, аспірантів, викладачів та бухгалтерів банків.

 
Економетрія PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 вересня 2015, 10:08

ЕконометріяЗдрок В. В.

Економетрія : підручник / В. В. Здрок, Т. Я. Лагоцький. — 2-ге вид., стер.— К. : Знання, 2014. — 541 с. + компакт-диск.

ISBN 978-966-346-672-9


У підручнику викладено основні розділи економетрії. Розглянуто етапи становлення та розвитку цієї науки, методологічні засади економетричного дослідження складних соціально-економічних систем. Значну увагу приділено теоретичним та практичним аспектам побудови, дослідження і застосування економетричних моделей. Теоретичний матеріал книги проілюстровано прикладами, розділи закінчуються запитаннями для самоконтролю. До підручника додано компакт-диск, який містить тести для перевірки знань, а також завдання для самостійної роботи.

Призначено для студентів та магістрів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, науковців у галузі економіки.

 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 252 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Безмитна торгівля в Україні: процес становлення та розвитку
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки