10 | 07 | 2025
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі PDF Друк e-mail

Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі

Скопень М. М., Сукач М. К., Будя О. П., Артеменко O. І., Хрущ Л. А.

Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі: підручник / За ред. д. т. н., проф. М. К. Сукача та к. е. н., доц. М. М. Скопеня. – К.: Видавництво Ліра-К, 2018 . – 764 с.

ISBN 978-617-7320-35-6

Викладено сутність та характеристику інформаційних систем і технологій, практикум розв'язування задач на платформі офісного (Microsoft Office 2010) та спеціалізованого (Opera Enterprise Solution, Мой Отель, 1С: Підприємство 8.2) програмного забезпечення, глобальних дистриб’юторних систем бронювання (Amadeus, Galileo) та систем on-line бронювання (Vitiana), а також інших систем (ТІТБІТ) в сучасних умовах функціонування підприємств готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Підручник дозволить читачеві сформувати достатньо повне уявлення та отримати професійні навички із застосування офісних та спеціалізованих систем і технологій у галузі.

Розрахований на студентів усіх форм навчання спеціальностей Комп’ютерні науки та інформаційні технології, Інженерія програмного забезпечення, Готельно-ресторанна справа, Туризм, Менеджмент, Маркетинг, Облік і оподаткування вищих навчальних закладів. Може бути корисним для студентів інших спеціальностей, викладачів і фахівців підприємств готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також використаним для заочної та дистанційної форм навчання.

 
Історія туризму: навчальний посібник (для студентів спеціальності «Туризм») PDF Друк e-mail

Історія туризму: навчальний посібник (для студентів спеціальності «Туризм»)

Лиман С. І., Парфіненко А. Ю., Посохов І. С.

Історія туризму: навчальний посібник (для студентів спеціальності «Туризм»). Суми: ПФ «Видавництво “Університетська книга”», 2018. 372, [16] с.

ISBN 978-966-680-862-5

У навчальному посібнику висвітлюються етапи історії світового та вітчизняного туризму – від подорожей у стародавні часи дотепер. Висвітлюються процеси зародження й розвитку туризму в Україні та світі, виникнення туристичних підприємств, створення міжнародних туристичних організацій, глобалізації туризму. Узагальнюється історичний досвід різних народів у туристичній галузі.

Для студентів, аспірантів, викладачів, усіх, хто цікавиться історією подорожей та туризму.

 
Корогодський Роман. До Брами Світла. Портрети PDF Друк e-mail

Корогодський Роман. До Брами Світла. Портрети

Корогодський Роман. До Брами Світла. Портрети / Упор., авт. післямови та прим. О. Сінченко. – К: ДУХ І ЛІТЕРА, 2016. – 432 с. (Серія «Постаті культури»)

ISBN 978-966-378-473-1

Книга культуролога Романа Корогодського вміщує вісім літературних портретів – Віктора Петрова (В. Домонтовича), Юрія Шевельова, Юрія Луцького, Сергія Параджанова, Івана Дзюби, Євгена Сверстюка, Михайлини Коцюбинської, Опанаса Заливахи. Обраний жанр – оптика, крізь яку автор осмислює життя особистості в умовах комуністичної системи. У книзі йдеться про людей, які стали ключовими постатями української культури XX століття. Усі вони балансують між різними моральними імперативами, їхнє життя виповнене дивовижними контрастами – злетами та падіннями. Численні документи, свідчення самовидців, розвідки науковців і власні спогади формують своєрідний есеїстичний стиль автора, У виданні збережено особливості авторського слововжитку і синтаксису, однак правопис уніфіковано до сучасного.

Для культурологів, літературознавців, істориків, студентів-гуманітаріїв та інших шанувальників рафінованої української культури.

 
Міжнародне публічне право. Т. 2: Основні галузі PDF Друк e-mail

Міжнародне публічне право. Т. 2: Основні галузі

Міжнародне публічне право: підручник: у 2 т. / [В. В. Мицик, М. В. Буроменський, М. М. Гнатовський та ін.]; за заг. ред. В. В. Мицика. – Харків: Право, 2019.

ISBN 978-966-937-470-7

Т. 2: Основні галузі. – 2019. – 624 с.

ISBN 978-966-937-519-3

У томі 2 підручника з позицій сучасної науки міжнародного права XXI ст. викладені актуальні питання становлення та сучасного стану розвитку і функціонування основних галузей міжнародного права. Матеріал підготовлений з метою вивчення системи міжнародного права, правотворчої і правозастосовної діяльності суб’єктів міжнародного права, вироблення навичок розуміння особливостей міжнародно-правових явищ, розкриття основних напрямів розвитку міжнародного права. Підготовлено відповідно до вимог освітньої програми «Міжнародне право» за спеціальністю 293 «Міжнародне право», галузь знань 29 «Міжнародні відносини», освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» та підготовки до Єдиного фахового вступного випробування з права для вступу на магістерські програми за спеціальністю 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».

Для бакалаврів, магістрантів, аспірантів та викладачів юридичних закладів вищої освіти і юридичних факультетів, а також осіб, які цікавляться питаннями міжнародного права.

 
Кухні народів світу PDF Друк e-mail

Кухні народів світу

Ощипок І. М.

Кухні народів світу: навчальний посібник / [для студ. вищ. навч. закл.] / І. М. Ощипок, П. Х. Пономарьов, М. І. Філь. Львів: Видавництво «Магнолія 2006», 2017. – 248 с.

ISBN 978-617-574-111-5

У посібнику викладено загальнонаціональні й регіональні кухні народів країн світу, сировину, способи приготування і особливості споживання страв, а також організацію, форми, системи та методи обслуговування іноземних туристів у готельно-ресторанних комплексах України.

Для студентів вищих навчальних закладів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності «Готельна і ресторанна справа»

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 2 з 409
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Спеціальне діловодство
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки