Електронні змісти книг

Харчова хімія : навчальний посібник / Л. В. Дуленко, Ю. А. Горяйнова, А.В. Полякова, В. Д. Малигіна, І. В. Дітріх, Д. О. Борзенко. – К.: Кондор, 2012. – 248 с.
ISBN 978-966-351-387-4
Навчальний посібник «Харчова хімія» рекомендовано студентам напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа», а також як додаткова література студентам спеціалізацій «Технологія харчування», «Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність», «Товарознавство та експертиза в митній справі» денної форми навчання. В ньому представлені такі основні розділи курсу «Харчова хімія»: макро- та мікроелементи, ферменти, розчини, основи аналізу та дослідження харчових систем, білки, жири, вуглеводи, вітаміни, харчові кислоти тощо, наведені контрольні питання та перелік рекомендованої літератури. |
|
Підприємницькі мережі в торгівлі |
|
|
|

Підприємницькі мережі в торгівлі : монографія / [Н. О. Голошубова, О. О. Кавун, В. М. Торопков та ін.] ; за заг. ред. Н. О. Голошубової. – К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. – 344 с.
ISBN 978-966-629-684-2
У монографії розглянуто стан розвитку роздрібної та оптової торгівлі в Україні, передумови розвитку підприємницьких мереж та їх вплив на ефективність функціонування сфери товарного обігу. Визначено теоретичні засади формування підприємницьких мереж у торгівлі України, основні напрями щодо удосконалення державної політики та механізму державного регулювання розвитку підприємницьких мереж у торгівлі України; проаналізовано сучасний стан розвитку корпоративних і франчайзингових торговельних мереж в Україні. Узагальнено зарубіжний досвід щодо розвитку підприємницьких мереж і добровільних об'єднань у торгівлі й забезпечення ефективності їх функціонування, зокрема на принципах маркетингу партнерських взаємовідносин І впровадження стратегічного управління в їх діяльність.
Стане у нагоді студентам, аспірантам, викладачам вищих навчальних закладів економічного спрямування, науковцям, а також керівникам торговельних підприємств, іншим фахівцям та державним службовцям, які займаються питаннями торговельного підприємництва, у тому числі розвитку підприємницьких мереж. |
Лидерство: к вершинам успеха |
|
|
|

Бланшар К.
Лидерство: к вершинам успеха / Пер. с англ. под ред. Т. Ю. Ковалевой. – СПб.: Питер, 2011. – 368 с: ил. – (Серия «Теория менеджмента»).
ISBN 978-5-4237-0239-7
Быть лидером высшего уровня. Вести за собой людей, вдохновляя их на создание высокоэффективной организации. Можно ли добиться этого? Кен Бланшар и его коллеги не один десяток лет помогают просто хорошим компаниям становиться великими и — что важно — оставаться таковыми. В этой книге впервые сведены воедино знания о выдающемся лидерстве и уникальный опыт международного бизнеса.
Без сомнения, книга вдохновит вас подняться к новым вершинам лидерства и увлечь за собой других людей. |
Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини |
|
|
|

Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини [Текст] підручник / Л. В. Пешук, М. О. Янчева, О. І. Гащук, С. Г. Кириченко. – К. : «Центр учбової літератури». 2017. – 296 с.
ISBN 978-617-673-524-3
Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» є першою спробою узагальнити матеріал по використанню диких, мисливських і промислових тварин в технологіях м’ясних продуктів.
Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» відповідає державному стандарту з підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізацій: «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології харчування»; «Технології в ресторанному господарстві», та спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізації «Готельна і ресторанна справа».
Підручник рекомендовано для викладання фахових дисциплін: «Формування сировинних ресурсів», «Технології м’ясних продуктів функціонального призначення», «Інноваційні технології галузі», «Готельно-ресторанна справа». «Організація ресторанного бізнесу» студентам за паспортом спеціальності, а також для науковців, магістрантів, аспірантів відповідного профілю, викладачам коледжів та ВНЗ, фахівцям м’ясної галузі.
Підручник «Технологія м’ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини» підготовлено згідно вимог «Методичних рекомендацій щодо структури, змісту та обсягів підручників і навчальних посібників для вищих навчальних закладів і Порядок надання навчальній літературі грифів Міністерства освіти і науки України». |
Вступ до перекладознавства |
|
|
|

Корунець І. В.
Вступ до перекладознавства. Підручник. – Вінниця: Нова Книга, 2008 – 512 с.
ISBN 978-966-382-137-5
Теоретичний предмет "Вступ до перекладознавства", що входить до навчального плану перекладацьких відділень і факультетів України, покликаний увести студента – майбутнього перекладача – в систему термінів і понять, що використовуватимуться в усіх перекладознавчих курсах і безпосередньо в перекладацькій практиці впродовж усіх років навчання. Найперше "Вступ до перекладознавства" знайомить першокурсників із перекладацькими предметами, що входять до системи підготовки фахового перекладача і тлумача. |
|
|
|
Сторінка 10 з 428 |
|