Електронні змісти книг
Українська кухня. Найсмачніші страви на святковому столі |
|
|
|

Абельмас Н. В.
Українська кухня. Найсмачніші страви на святковому столі. – Донецьк; ТОВ «ВКФ «БАО», 2009. – 368 с.
ISBN 978-966-548-801-9(укр.)
ISBN 978-966-548-717-3 (рос.)
Різноманітно, ситно, надзвичайно смачно... Так говорять, коли мова заходить про українську кухню.
За століття свого існування українські кулінари створили безліч оригінальних рецептів, за якими і сьогодні можна легко приготуватиповсякденні, обрядові і, звичайно ж, святкові страви.
У цій книзі читач знайде найбільш повне зібрання рецептів святкових українських страв: традиційних – великодніх, різдвяних; сучасних – новорічних, до 8 Березня, до Дня перемоги і багатьох інших.
Видання розраховане на масову аудиторію. |
|
Смачні, корисні низькокалорійні страви в духовці |
|
|
|

Журавська О. В.
Смачні, корисні низькокалорійні страви в духовці. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2008. – 352с.
ISBN 978-966-481-028-6 (укр.)
ISBN 978-966-338-973-8 (рос.)
Як зробити їжу не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Один із способів – знизити її калорійність. Правильний вибір продуктів та певні тонкощі приготування дозволяють зробити смачне дуже корисним.
Приготувати чудові страви в газовій або електричній духовці вам допоможе ця книжка. Вітчизняні та зарубіжні кулінари відкривають свої секрети. Читайте, готуйте, насолоджуйтеся!
Видання адресоване широкому читацькому загалу. |
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу |
|
|
|

Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу: монографія / Обозна М. В., Бідюк Д. О., Перцевой М. Ф. та ін.; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. – Суми; Університетська книга, 2016. – 158 с.
ISBN 978-966-680-780-2
У монографії висвітлено новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу – м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування. Новий сирний продукт володіє покращеними органолептичними характеристиками, сталими фізико-хімічними властивостями, високою біологічною цінністю, зниженою собівартістю виробництва, безперервністю знаходження на споживчому ринку, що досягається інноваційним рішенням – сумісним використанням низки властивостей сухого знежиреного молока, концентрату ядра арахісу, борошна кукурудзяного та заморожування.
Призначено для викладачів, аспірантів і студентів, які займаються науковою роботою та розробкою новітніх технологій у галузі харчових технологій. |
Психологія і педагогіка вищої школи |
|
|
|

Туркот T. І.
Психологія і педагогіка вищої школи. Навчальний посібник. – Херсон: Олді-плюс, 2013. – 516 с.
ISBN 978-966-2393-49-1 (2-ге вид. доповнене)
ISBN 978-966-351-373-7
У посібнику висвітлені теоретичні засади педагогіки вищої школи; витоки, етапи становлення і перспективи розвитку вищої школи України; закономірності, принципи, форми, методи, традиційні та інноваційні технології навчання в сучасному ВНЗ; соціально-психологічні особливості сучасного студентства та можливості їх урахування в навчально-виховному процесі. Із сучасних позицій розкриваються вимоги до педагогічної і комунікативної культури викладача, його педагогічного іміджу, шляхи попередження і вирішення педагогічних конфліктів.
Посібник адресований студентам магістратури вищих навчальних закладів, аспірантам, викладачам, слухачам студій підвищення педагогічної кваліфікації. Його доцільно використовувати в процесі самоосвіти всім, кого цікавлять проблеми навчання і виховання студентської молоді. |
Міжнародне приватне право |
|
|
|

Міжнародне приватне право: підручник / [Є. М. Білоусов, І. М. Жуков, В. В. Комаров, І. В. Яковюк та ін.]; за заг. ред. Є. М. Білоусова, І. В. Яковюка. – Харків: Право, 2020. – 408 с.
ISBN 978-966-937-847-7
У підручнику розглядаються питання теорії міжнародного приватного права: поняття, предмет, методи, джерела, суб’єкти та спеціальні інститути й підгалузі міжнародного приватного права, а саме міжнародне зобов’язальне право, міжнародне речове право, міжнародне право інтелектуальної власності, міжнародне деліктне право, міжнародне сімейне право, міжнародне спадкове право, міжнародні перевезення, трудові відносини в міжнародному приватному праві, міжнародні фінансові відносини, міжнародні розрахунково-кредитні відносини, міжнародний цивільний процес, міжнародний комерційний арбітраж.
Для студентів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти юридичного профілю. |
|
|
|
Сторінка 8 з 392 |
|