27 | 04 | 2025
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Українська кухня. Найсмачніші страви на святковому столі PDF Друк e-mail

Українська кухня. Найсмачніші страви на святковому столі

Абельмас Н. В.

Українська кухня. Найсмачніші страви на святковому столі. – Донецьк; ТОВ «ВКФ «БАО», 2009. – 368 с.

ISBN 978-966-548-801-9(укр.)

ISBN 978-966-548-717-3 (рос.)

Різноманітно, ситно, надзвичайно смачно... Так говорять, коли мова заходить про українську кухню.

За століття свого існування українські кулінари створили безліч оригінальних рецептів, за якими і сьогодні можна легко приготуватиповсякденні, обрядові і, звичайно ж, святкові страви.

У цій книзі читач знайде найбільш повне зібрання рецептів святкових українських страв: традиційних – великодніх, різдвяних; сучасних – новорічних, до 8 Березня, до Дня перемоги і багатьох інших.

Видання розраховане на масову аудиторію.

 
Смачні, корисні низькокалорійні страви в духовці PDF Друк e-mail

Смачні, корисні низькокалорійні страви в духовці

Журавська О. В.

Смачні, корисні низькокалорійні страви в духовці. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2008. – 352с.

ISBN 978-966-481-028-6 (укр.)

ISBN 978-966-338-973-8 (рос.)

Як зробити їжу не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Один із способів – знизити її калорійність. Правильний вибір продуктів та певні тонкощі приготування дозволяють зробити смачне дуже корисним.

Приготувати чудові страви в газовій або електричній духовці вам допоможе ця книжка. Вітчизняні та зарубіжні кулінари відкривають свої секрети. Читайте, готуйте, насолоджуйтеся!

Видання адресоване широкому читацькому загалу.

 
Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу PDF Друк e-mail

Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу

Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу: монографія / Обозна М. В., Бідюк Д. О., Перцевой М. Ф. та ін.; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. – Суми; Університетська книга, 2016. – 158 с.

ISBN 978-966-680-780-2

У монографії висвітлено новий спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу – м’якого сичужного сирного продукту, виготовленого за традиційною технологією та із застосуванням заморожування. Новий сирний продукт володіє покращеними органолептичними характеристиками, сталими фізико-хімічними властивостями, високою біологічною цінністю, зниженою собівартістю виробництва, безперервністю знаходження на споживчому ринку, що досягається інноваційним рішенням – сумісним використанням низки властивостей сухого знежиреного молока, концентрату ядра арахісу, борошна кукурудзяного та заморожування.

Призначено для викладачів, аспірантів і студентів, які займаються науковою роботою та розробкою новітніх технологій у галузі харчових технологій.

 
Психологія і педагогіка вищої школи PDF Друк e-mail

Психологія і педагогіка вищої школи

Туркот T. І.

Психологія і педагогіка вищої школи. Навчальний посібник. – Херсон: Олді-плюс, 2013. – 516 с.

ISBN 978-966-2393-49-1 (2-ге вид. доповнене)

ISBN 978-966-351-373-7

У посібнику висвітлені теоретичні засади педагогіки вищої школи; витоки, етапи становлення і перспективи розвитку вищої школи України; закономірності, принципи, форми, методи, традиційні та інноваційні технології навчання в сучасному ВНЗ; соціально-психологічні особливості сучасного студентства та можливості їх урахування в навчально-виховному процесі. Із сучасних позицій розкриваються вимоги до педагогічної і комунікативної культури викладача, його педагогічного іміджу, шляхи попередження і вирішення педагогічних конфліктів.

Посібник адресований студентам магістратури вищих навчальних закладів, аспірантам, викладачам, слухачам студій підвищення педагогічної кваліфікації. Його доцільно використовувати в процесі самоосвіти всім, кого цікавлять проблеми навчання і виховання студентської молоді.

 
Міжнародне приватне право PDF Друк e-mail

Міжнародне приватне право

Міжнародне приватне право: підручник / [Є. М. Білоусов, І. М. Жуков, В. В. Комаров, І. В. Яковюк та ін.]; за заг. ред. Є. М. Білоусова, І. В. Яковюка. – Харків: Право, 2020. – 408 с.

ISBN 978-966-937-847-7

У підручнику розглядаються питання теорії міжнародного приватного права: поняття, предмет, методи, джерела, суб’єкти та спеціальні інститути й підгалузі міжнародного приватного права, а саме міжнародне зобов’язальне право, міжнародне речове право, міжнародне право інтелектуальної власності, міжнародне деліктне право, міжнародне сімейне право, міжнародне спадкове право, міжнародні перевезення, трудові відносини в міжнародному приватному праві, міжнародні фінансові відносини, міжнародні розрахунково-кредитні відносини, міжнародний цивільний процес, міжнародний комерційний арбітраж.

Для студентів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти юридичного профілю.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 8 з 392
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Рахівництво у фінансах підприємств в умовах інформаційного суспільства: теорія, методологія, практика
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки