12 | 12 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Основи стандартизації та сертифікації PDF Друк e-mail

Основи стандартизації та сертифікації

Величко О. М., Кучерук В. Ю., Гордієнко Т. Б., Севастьянов В. М.

Основи стандартизації та сертифікації: Підручник. / О. М. Величко, В. Ю. Кучерук, Т. Б. Гордієнко, В. М. Севастьянов. – Херсон: Олді-плюс, 2013. – 364 с.

ISBN 978-966-2393-82-8

Підручник містить матеріали стосовно основних понять стандартизації, сертифікації, оцінки відповідності та акредитації, методологічних основ стандартизації, її теоретичної бази, стандартизації та сертифікації на міжнародному, регіональному та національному рівні. Подані питання організації робіт зі стандартизації, стандартизації як елементу забезпечення якості продукції, сертифікації продукції, оцінки відповідності та акредитації, систем управління якістю. У підручнику викладений базовий навчальний матеріал з використанням сучасних міжнародних документів з питань стандартизації, сертифікації та оцінки відповідності, національну законодавчу, нормативно-правову і нормативну бази.

Призначений для студентів, які навчаються за напрямами із галузі знань 0510 "Метрологія, вимірювальна техніка та інформаційно-вимірювальні технології", а також для студентів, аспірантів та фахівців, зацікавлених в опануванні основ метрологічного забезпечення.

 
Міжнародна система стандартизації та сертифікації PDF Друк e-mail

Міжнародна система стандартизації та сертифікації

Кузьміна Т. О.

Міжнародна система стандартизації та сертифікації: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. – К.: Кондор, 2011. – 450 с.

978-966-351-444-7

У навчальному посібнику викладено основи міжнародної системи стандартизації та сертифікації відповідно до освітньо-професійної програми, рекомендованої Міністерством освіти і науки України для підготовки фахівців за напрямами підготовки 0918 - Легка промисловість та 1801 - Специфічні категорії у всіх навчальних закладах ІІІ-ІV рівня акредитації.

Навчальний посібник може бути використаний для студентів та співробітників наукових і навчальних закладів, аспірантів і викладачів, які працюють над різними аспектами проблем оцінювання якості продукції, процесів та послуг, формуванням систематичних знань про структуру й функції органів служби стандартизації, особливості проведення процедур сертифікації в іноземних країнах, становлення та сучасну діяльність світових і європейських організацій зі стандартизації, а також участь у них України.

 
Організація виробництва PDF Друк e-mail

Організація виробництва

Козик В. В.

Організація виробництва: навч. посіб. / В. В. Козик, А. С. Гавриляк. – К.: Знання, 2011. – 222 с.

ISBN 978-966-346-840-2

Це один із перших в Україні навчальних посібників, спрямованих на вивчення теоретичних основ і найважливіших елементів організації виробництва. У ньому детально розглядаються закономірності, принципи та методи організації виробництва, підприємство як виробнича система, виробничий процес, організаційні типи виробництва, проектування виробничих систем, організація комплексної підготовки виробництва, трудових процесів і робочих місць, нормування праці, виробничого процесу у просторі й часі, допоміжних виробництв та обслуговуючих господарств, планування і сіткове моделювання виробництва, забезпечення якості продукції, матеріально-технічного постачання та збуту. Крім того, наведено контрольні запитання для перевірки рівня засвоєних знань, тести і список рекомендованої літератури. Посібник підготовлено відповідно до програми навчального курсу “Організація виробництва” для бакалаврів спеціальності “Економіка підприємства”.

Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів.

 
Організація виробництва PDF Друк e-mail

Організація виробництва

Круш П. В., Подвігіна В. І., Гулевич В. О. та ін.

Організація виробництва: Підручник / За заг. ред. П. В. Круша, В. І. Подвігіної, В. О. Гулевич. – К.: Каравела, 2010. – 536 с.

ISBN 978-966-2229-07-3

У підручнику висвітлені питання організації виробничого процесу в часі та просторі; потокового та автоматизованого виробництва; комплексної підготовки виробництва до випуску нової продукції; організації та нормування праці; організаційного забезпечення якості та конкурентоспроможності продукції; організації допоміжних та обслуговуючих господарств, а також поняття виробничих систем та їх проектування. Також автори запропонували ряд нових розробок.

Підручник може бути корисним як для студентів, аспіратів, викладачів економічних дисциплін, так і для керівників та економістів підприємств галузей виробництва, де виробництво продукції ведеться на основі комплексу технологічних операцій, взаємопов’язаних між собою, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією тематикою.

 
Міжнародне визнання Голодомору 1932-1933 рр. геноцидом Українського народу PDF Друк e-mail

Міжнародне визнання Голодомору 1932-1933 рр. геноцидом Українського народу

Ігор Осташ

Міжнародне визнання Голодомору 1932-1933 рр. геноцидом Українського народу / упоряд. І. Осташ. – Київ: ДП "ГДІП", 2023. – 256 с.

ISBN 978-617-8240-09-7

До збірника «Міжнародне визнання Голодомору 1932-1933 рр. геноцидом українського народу» увійшли документи щодо визнання Голодомору актом геноциду українського народу та вшанування пам'яті жертв Голодомору, прийняті парламентами і місцевими органами влади держав світу та міжнародними організаціями після 24 лютого 2022 року.

Збірник містить також резолюції Європейського Парламенту, ПА Ради Європи та національних парламентів щодо скоєних Російською Федерацією воєнних злочинів, злочинів проти людства та злочинів геноциду під час повномасштабного вторгнення в Україну.

До збірника додано фоторозповідь про валлійського журналіста Ґарета Джонса, який писав правду про Голодомор в Україні на шпальтах світової преси.

Документи в збірнику взяті з відкритих джерел і отримані від закордонних дипломатичних установ України. Тексти документів подаються мовою оригіналу та українською мовою (неофіційний переклад).

Видання розраховане на істориків, спеціалістів з міжнародних відносин, студентів та всіх, хто досліджує питання Голодомору 1932-1933 рр. в Україні.

Збірник видається на вшанування 90-х роковин Голодомору в Україні.Цей збірник підготовлено Міністерством закордонних справ України, закордонними дипломатичними установами України та Генеральною дирекцією з обслуговування іноземних представництв.

Видання здійсненого підтримки ГО «Ліванський культурно-інформаційний центр» та радника Міністерства освіти й науки України з питань міжнародної співпраці та зв’язків з громадськістю Світлани-Ніколь Джелден(Арізона, США).

Ілюстративні матеріали надані Українським науково-дослідницьким та освітнім центром вивчення Голодомору (HREC-UKRAINE).

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 7 з 360
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Методи контролю якості харчової продукції
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки