Електронні змісти книг

ПАЛЕХА Ю. І.
Іміджологія: Навч. посібник / За заг. ред. З. І. Тимошенко. – К.: Вид-во Європ. ун-ту, 2005. – 324 с.
ISBN 966-301-049-5
Іміджологія як наука з’явилась у нас на широкому багатоаспектному діалозі донедавна далеких одна від одної галузей знань і практичних сфер людської діяльності. Як комплексна наука вона грунтується на широкому розумінні базового поняття "імідж": імідж особистості, організації, товарний імідж.
Сьогодні термін «імідж» стає все популярнішим, хоча й містить деяку сформовану не без впливу засобів масової інформації легковажність, що звужує це поняття до шляхів оформлення зовнішності. Насправді ж це досить складне і багатостороннє поняття, нерозривно зв’язане з такими базовими соціопсихологічними категоріями, як особистість, група, самосвідомість, образ, міжособисті стосунки, рольова поведінка тощо.
Для викладачів, аспірантів, магістрів, студентів навчальних закладів, наукових працівників і фахівців з гуманітарних спеціальностей. |
|
Основи судової експертизи |
|
|
|

Основи судової експертизи: навчальний посібник для фахівців, які мають намір отримати або підтвердити кваліфікацію судового експерта / авт.-уклад.: Л. М. Головченко, А. І. Лозовий, Е. Б. Сімакова-Єфремян та ін. – X.: Право, 2016. – 928 с.
ISBN 978-966-458-991-5
Навчальний посібник підготовлений з метою надання науково-методичної та практичної допомоги фахівцям у відповідних галузях науки і техніки, які мають намір отримати (підтвердити) кваліфікацію судового експерта, що не працюють у державних спеціалізованих установах, працівникам державних спеціалізованих установ, а також студентам вищих навчальних закладів у процесі навчання (стажування) за навчальними дисциплінами курсу «Судова експертиза».
Це видання буде корисним для викладачів вищих навчальних закладів, здобувачів наукових ступенів, аспірантів, докторантів під час здійснення викладацької та науково-дослідної діяльності, а також стане в пригоді як досвідченим фахівцям, так і тим, що тільки починають свою роботу в галузі експертного забезпечення правосуддя, правоохоронних органах, судах тощо. |
Основи інформатики та обчислювальної техніки |
|
|
|

Іванов В. Г.
Основи інформатики та обчислювальної техніки: підручник / В. Г. Іванов, В. В. Карасюк, М. В. Гвозденко; за заг. ред. В. Г. Іванова. – X.: Право, 2015. – 312 с.
ISBN 978-966-458-371-5
На підставі програми навчальної дисципліни «Основи інформатики та обчислювальної техніки» розглянуто компоненти сучасних теоретичних та практичних основ у галузі інформатики та обчислювальної техніки: зміст понять «інформація» і «знання», архітектура персональних ЕОМ, способи організації зберігання і доступу до комп’ютерної інформації, основні методи роботи в операційній системі Microsoft Windows 7, стандартні програми, що входять до операційної системи Windows 7, а також прийоми роботи у MS Word 2010 і MS Excel 2010. Представлено методи автоматизованого перекладу електронних документів і принципи роботи в автоматизованих бібліотечних комплексах, антивірусні засоби захисту даних, а також програмні і системні засоби їх архівації, принципи функціонування Internet і використання електронної пошти, пошуку й отримання інформації з Internet, у тому числі роботи з програмою-пейджером ІCQ, програмою IP-телефонії Skype та створення блогів. Показано можливості соціальних і пірінгових мереж, інтернет-магазинів, програми Google Планета Земля, а також описано методи створення і публікації власних Web-документів.
Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів. |
Українська кухня. Найсмачніші страви на святковому столі |
|
|
|

Абельмас Н. В.
Українська кухня. Найсмачніші страви на святковому столі. – Донецьк; ТОВ «ВКФ «БАО», 2009. – 368 с.
ISBN 978-966-548-801-9(укр.)
ISBN 978-966-548-717-3 (рос.)
Різноманітно, ситно, надзвичайно смачно... Так говорять, коли мова заходить про українську кухню.
За століття свого існування українські кулінари створили безліч оригінальних рецептів, за якими і сьогодні можна легко приготуватиповсякденні, обрядові і, звичайно ж, святкові страви.
У цій книзі читач знайде найбільш повне зібрання рецептів святкових українських страв: традиційних – великодніх, різдвяних; сучасних – новорічних, до 8 Березня, до Дня перемоги і багатьох інших.
Видання розраховане на масову аудиторію. |
Смачні, корисні низькокалорійні страви в духовці |
|
|
|

Журавська О. В.
Смачні, корисні низькокалорійні страви в духовці. – Донецьк: ТОВ ВКФ «БАО», 2008. – 352с.
ISBN 978-966-481-028-6 (укр.)
ISBN 978-966-338-973-8 (рос.)
Як зробити їжу не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Один із способів – знизити її калорійність. Правильний вибір продуктів та певні тонкощі приготування дозволяють зробити смачне дуже корисним.
Приготувати чудові страви в газовій або електричній духовці вам допоможе ця книжка. Вітчизняні та зарубіжні кулінари відкривають свої секрети. Читайте, готуйте, насолоджуйтеся!
Видання адресоване широкому читацькому загалу. |
|
|
|
Сторінка 6 з 391 |
|