
Фізіологія харчування : підручник / Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Левітін Є. Я. та ін. Суми : Університетська книга, 2011. − 473 с.
ISBN 978-966-680-535-8
У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків.
Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування». |
|
 Світова економіка. Навч. посіб. / За редакцією Ю. Г. Козака, В. В. Ковалевського, Н. С. Логвінової - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 328 с
ISBN 978-966-364-946-7
Посібник спрямований на активне засвоєння курсу «Світова економіка» згідно з чинною програмою Міністерства освіти і науки України. Він містить аналіз становлення та розвитку сучасної світової економіки як особливої органічної та цілісної системи. Особлива увага приділяється розгляду типологічної та регіонально-інтеграційної структури світової економіки, а також економічній політиці країн світу.
Для студентів економічних вузів та факультетів. |
 Біологічна хімія : підручник / Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін. - Суми : Університетська книга, 2011.-510 с
ISBN 978-966-680-533-4
Підручник містить відомості про хімічну природу речовин, з яких побудований організм людини, про закономірності їх перетворень та роль хімічних речовин, що регулюють ці процеси, і лабораторний практикум. Кожний розділ супроводжується переліком питань до семінарських занять, які мають бути опрацьовані студентами самостійно.
Для студентів інженерно-технічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування». |
Історія української культури |
|
|
|
 О. В. Дроздова
Історія української культури : навчально-методичний посібник. - Полтава : РВВПУЕТ, 2011.-182 с |
Ділове спілкування га культура мовлення |
|
|
|
 Пентилюк М.І., Марунич І.І., Гайдаєнко І.В.
Ділове спілкування га культура мовлення. Навч. посіб.— К,: Центр учбової літератури. 2011. -224 с.
ISBN 978-611-01-0182-0
У посібнику подано основні теоретичні відомості про культуру українського мовлення, з'ясовано поняття мова, мовлення, літературна мова, її усна і писемна форми, норми літературної мови та к роль у формуванні мовленнєвої культури громадян України.
Окремо виділено культуру ділового мовлення, розкрито особливості спілкування, культури усного і писемного ділового мовлення. У пропонованому посібнику представлено систему вправ і завдань, спрямованих на вдосконалення комунікативних умінь і навичок мовців.
Посібник розрахований на студентів нефілологічних вищих і середніх навчальних закладів, працівників державних установ і організацій та усіх, хто бажає краще оволодіти державною мовою. |
|
|
|
Сторінка 351 з 409 |