30 | 06 | 2025
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Фізіологія харчування PDF Друк e-mail

Фізіологія харчування

Фізіологія харчування : підручник / Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Левітін Є. Я. та ін. Суми : Університетська книга, 2011. − 473 с.

ISBN 978-966-680-535-8

У підручнику наведено відомості про анатомію і фізіологію основних систем організму, значення різних компонентів їжі для людини відповідно до її віку, професії, умов життя й праці, особливості харчування різних верств населення. Складається з чотирьох розділів, до кожного з яких додано перелік запитань для самостійної підготовки студентів до семінарських занять за відповідною темою; лабораторного практикуму і додатків.

Для студентів інженерно-технологічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».

 
Світова економіка PDF Друк e-mail
Світова економіка

   Світова економіка. Навч. посіб. / За редакцією Ю. Г. Козака, В. В. Ковалевського, Н. С. Логвінової - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 328 с

   ISBN 978-966-364-946-7

   Посібник спрямований на активне засвоєння курсу «Світова економіка» згідно з чинною програмою Міністерства освіти і науки України. Він містить аналіз становлення та розвитку сучасної світової економіки як особливої органічної та цілісної системи. Особлива увага приділяється розгляду типологічної та регіонально-інтеграційної структури світової економіки, а також економічній політиці країн світу.

   Для студентів економічних вузів та факультетів.

 
Біологічна хімія PDF Друк e-mail
Біологічна хімія

   Біологічна хімія : підручник / Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Левітін Є.Я. та ін. - Суми : Університетська книга, 2011.-510 с

   ISBN 978-966-680-533-4

   Підручник містить відомості про хімічну природу речовин, з яких побудований організм людини, про закономірності їх перетворень та роль хімічних речовин, що регулюють ці процеси, і лабораторний практикум. Кожний розділ супроводжується переліком питань до семінарських занять, які мають бути опрацьовані студентами самостійно.

   Для студентів інженерно-технічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».

 
Історія української культури PDF Друк e-mail
Історія української культури

   О. В. Дроздова

   Історія української культури : навчально-методичний посібник. - Полтава : РВВПУЕТ, 2011.-182 с

 
Ділове спілкування га культура мовлення PDF Друк e-mail
Ділове спілкування га культура мовлення

   Пентилюк М.І., Марунич І., Гайдаєнко І.В.

   Ділове спілкування га культура мовлення. Навч. посіб.— К,: Центр учбової літератури. 2011. -224 с.

   ISBN 978-611-01-0182-0

   У посібнику подано основні теоретичні відомості про культуру українського мовлення, з'ясовано поняття мова, мовлення, літературна мова, її усна і писемна форми, норми літературної мови та к роль у формуванні мовленнєвої культури громадян України.

   Окремо виділено культуру ділового мовлення, розкрито особливості спілкування, культури усного і писемного ділового мовлення. У пропонованому посібнику представлено систему вправ і завдань, спрямованих на вдосконалення комунікативних умінь і навичок мовців.

   Посібник розрахований на студентів нефілологічних вищих і середніх навчальних закладів, працівників державних установ і організацій та усіх, хто бажає краще оволодіти державною мовою.

 
« ПочатокПопередня351352353354355356357358359360НаступнаКінець »

Сторінка 351 з 409
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Звичаєве право українців у наукових дослідженнях 1920-х–початку 1930-х років
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки