19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Облік у зарубіжних країнах PDF Друк e-mail

Облік у зарубіжних країнахОнищенко В. О.

Облік у зарубіжних країнах [текст] : підручник. / В. О. Онищенко, М. І. Бондар, В. В. Дубовая К. : «Центр учбової літератури», 2015.  576 с.

ISBN 978-617-673-343-0

У підручнику викладено теоретичні і практичні основи фінансового обліку й звітності у зарубіжних країнах з високорозвиненою ринковою економікою. Основна увага приділена міжнародним стандартам фінансової звітності та специфіці фінансового обліку в США, Великобританії і Росії, розглянуто основи управлінського обліку.

Призначено для студентів, аспірантів, викладачів та всіх, хто цікавиться міжнародною практикою обліку й звітності.

 
Охорона банківської таємниці PDF Друк e-mail

Охорона банківської таємниціМарущак А.

Охорона банківської таємниці / А. Марущак : навч. посібник. — Луганськ : Янтар, 2013. — 262 с.

ISBN 978-966-678-432-5

У навчальному посібнику розкриваються основи інформаційної безпеки банківської установи, ознаки банківської таємниці як виду інформації з обмеженим доступом, суб'єкти правовідносин, пов'язаних із банківською таємницею, правила поводження з банківською таємницею, правові підстави розкриття банківської таємниці в Україні, судова практика з питань розкриття банківської таємниці, протиправні посягання на банківську таємницю, особливості юридичної відповідальності за посягання на банківську таємницю, а також охорона банківської таємниці за законодавством зарубіжних країн.

Навчальний посібник розроблено для студентів, що навчаються за юридичними та іншими гуманітарними напрямами підготовки. Посібник буде корисним для аспірантів, науковців та практиків, які досліджують проблематику охорони банківської таємниці в Україні.

 
Потенціал підприємства: формування та використання PDF Друк e-mail

Потенціал підприємства: формування та використанняКасьянова Н. В.

Потенціал підприємства: формування та використання. 2-ге вид. перероб. та доп. [текст]: підручник / Н. В. Касьянова, Д. В. Солоха, В. В. Морєва, О. В. Белякова, О. Б. Балакай-К.: «Центр учбової літератури», 2013.-248 с.

ISBN 978-617-673-204-4

У підручнику викладені загальнотеоретичні й практичні основи формування, використання та оцінки потенціалу підприємства. Особлива увага приділена питанням формування потенціалу підприємства, загальноекономічним підходам щодо його оцінки, розглянуто проблеми визначення вартості окремих складових економічного потенціалу підприємства, що функціонує в умовах ринку з притаманними йому ризиком та невизначеністю.

Підручник призначено для студентів всіх форм навчання економічних спеціальностей. Може бути корисним в практичній діяльності менеджменту всіх рівнів, осіб, відповідальних за прийняття комплексних управлінських рішень, спрямованих на забезпечення ефективної діяльності сучасних підприємств України.

 
Фінансовий менеджмент PDF Друк e-mail

Фінансовий менеджментФінансовий менеджмент [текст] навч. посіб. / За заг. ред. І. О. Школьник, В. М. Кремень [1. О. Школьник. В. М. Кремень. С. М. Козьменко та ін.]. - К. : «Центр учбової літератури». 2014. - 488 с

ISBN 978-617-673-334-8

Навчальний посібник охоплює усі теми дисципліни «Фінансовий менеджмент». У кожній темі навчального посібника представлено ключові понягтя і терміни, нормативно-законодавчу базу, а також практикум, який включає питання для обговорення, питання для самостійного вивчення, теми рефератів, проблемні та дискусійні питання, методику розв'язку типових практичних завдань, практичні завдання для самостійної роботи, ситуаційні вправи, запитання для самоконтролю та тестові завдання.

Призначений для студентів, аспірантів, викладачів та усіх, хто цікавиться теорією і практикою фінансового менеджменту

 
Історія писемності, священних книг і віроповчальних текстів. Том 2 PDF Друк e-mail

Історія писемності, священних книг і віроповчальних текстів. Том 2Історія писемності, священних книг і віроповчальних текстів [Текст]: Навч. посіб. і хрестоматія в 2 т. : т. 2. / В. І. Лубський, А. Є. Харьковщенко. Т. Г. Горбаченко. М. В. Лубська. - К.: «Центр учбової літератури», 2014. - 336 с

ISBN 978-611-01-0594-1

Навчальний посібник і хрестоматія містять матеріали, щодо історії виникнення писемності, функціонування священних та віроповчальних текстів світових, національних релігій, а також секулярних вчень релігійного характеру.

Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів та всіх, хто цікавиться питаннями релігії.

 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 259 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки