18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) PDF Друк e-mail

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи)

Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (інноваційні заходи) [текст] підручник. / С І. Бухкало - К. : «Центр учбової літератури», 2014.-456 с

ISBN 978-617-673-294-5

Викладено основи комплексних інноваційних заходів у загатьній технології харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних. біохімічних та технологічних закономірностей на прикладі ресурсо- та енергозбереження. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими курсового та дипломного проектування. Приведені основні розрахункові формули дія інноваційних заходів, норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, їло необхідні для розв'язання прикладів, тестів і контрольних задач.

Призначено ятя студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

 
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) PDF Друк e-mail

Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання)

Бухкало С. I. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [текст] підручник. / С 1. Бухкало - К. : «Центр учбової літератури», 2014. -412 с

ISBN 978-617-673-295-2

Викладено основи тестових завдань з лабораторного практикуму курсу загальна технологія харчової промисловості за основними положеннями болонської системи навчання з урахуванням фізико-хімічних, біохімічних та технологічних закономірностей на прикладах великотоннажних виробництв. Подані характеристики надають можливість ознайомлення зі складовими технології, аналізу та розрахунку основних показників процесів виробництва харчової галузі. Приведені необхідні розрахункові формули визначення властивостей сировини та продуктів, норм втрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач.

Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників.

 
Основи рекреалогії (економіко-екологічний та маркетинговий аспект) PDF Друк e-mail

Основи рекреалогії (економіко-екологічний та маркетинговий аспект)

Основи рекреалогії (економіко-екологічний та маркетинговий аспект) [текст] : навч. посіб. / І. О. Гродзинська. С. Г. Нездойміпов, О. В. Гусєва. А. В. Замкова. – К.: «Центр учбової літератури». 2014. – 264 с.

ISBN 978-617-673-257-0

Навчальний посібник «Основи рекреаіогії (економіко-екологічний та маркетинговий аспект)», спрямований на формування у студентів теоретичних знань і практичних навичок з основ рекреалогії, ефективного функціонування підприємств, які належать до сфери рекреації та туризму, рекреаційного природокористування в контексті парадигми «зеленої» економіки. Розглядаються проблеми формування та функціонування територіальних рекреаційних систем, екологічної мережі в регіонах, рекреаційної інфрасіруктури. методи оцінки рекреаційних ресурсів, визначення соціально-економічної ефективності їх використання у сучасних умовах, маркетингові підходи щодо формування задоволеності споживачів рекреаційно-курортних послуг. Структура посібника побудовано за модульним курсом викладання навчальної дисципліни «Рекреалогія».

Навчальний посібник пропонується для студентів витшгх навчальних закладів, викладачів, фахівців сфери рекреацшно-туриетичних послуг.

 
Національне рахівництво PDF Друк e-mail

Національне рахівництво

Моторина Т. М. Національне рахівництво [текст] навч. посіб. / Т. М. Моторина, Р. М. Моторин - К.: «Центр учбової літератури». 2015. - 216 с.

ISBN 978-617-673-347-8

Подано характеристику національних рахунків України, розкривається методологія їх побудови та напрямки аналізу. Для кращого засвоєння теоретичного матеріалу подаються задачі, тести, вправи, а також глосарій.

Розраховано на студентів, які навчаються за спеціальностями: економічна теорія, статистика, макроекономіка. міжнародні економічні відносини, менеджмент, маркетинг, облік і аудит, фінанси і кредит. Буде корисним дія працівників аналітичних підрозділів органів державного управління, анатітичних центрів, підприємців, викладачів та аспірантів економічних вищих навчальних закладів.

 
Фінансовий облік І PDF Друк e-mail

Фінансовий облік І

Є. Ю. Шара, І. Є. Соколовська-Гонтаренко

Фінансовий облік І. Навчальний посібник. — К. : «Видавництво «Центр учбової літератури», 2015. — 336 с

ISBN 978-617-673-401-7

Навчальний посібник «Фінансовий облік І» написано відповідно до типової програми навчальної дисципліни «Фінансовий облік І», затвердженої Міністерством освіти і науки України з врахуванням вимог національних стандартів бухгалтерського обліку, нового плану рахунків зі змінами та доповненнями до них, а також інших нормативних документів.

У посібнику в розрізі тем висвітлено: основи побудови фінансового обліку; облік грошових коштів; облік короткострокових фінансових інвестицій; облік довгострокових фінансових інвестицій; облік дебіторської заборгованості; облік основних засобів; облік нематеріальних активів; облік запасів; облік виробничих запасів та палива; облік витрат виробництва; облік випуску готової продукції; облік витрат майбутніх періодів.

У кінці підручника подаються оновлений План рахунків бухгалтерського обліку, предметний покажчик найбільш важливих термінів та понять, які використовуються у нормативних документах з фінансового обліку, а також список рекомендованої літератури.

Навчальний посібник «Фінансовий облік 1» підготовлений для студентів виших навчальних закладів, які здобувають освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та аспірантів, слухачів інститутів післядипломної освіти, працівників підприємств та установ, які займаються обліком.

 
« ПочатокПопередня241242243244245246247248249250НаступнаКінець »

Сторінка 246 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Мікробіологія та фізіологія харчування
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки