28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Алгоритми PDF Друк e-mail
Середа, 20 вересня 2023, 10:41

Алгоритми

Васильєв О. М.

Алгоритми : навч. посіб. Київ : Видавництво Ліра-К, 2023. 424 с.

ISBN 978-617-520-353-8

Посібник, який читач тримає в руках, присвячений алгоритмам. У ньому розглядається широке коло тем, так чи інакше пов'язаних з програмуванням і аналізом даних. Зокрема, розповідається, що таке алгоритми й навіщо вони потрібні, наводяться правила алгоритмічного псевдокоду, обговорюються підходи щодо аналізу складності алгоритмів. Крім цього, аналізуються такі типи даних, як масиви, списки, дерева та графи. Приділяється увага обчислювальним задачам. Окремі розділи книги присвячені нейронним мережам та квантовим обчисленням. Також книга містить додаток з прикладами програмних кодів мовою Python, в яких реалізуються алгоритми з книги.

Видання буде цікавим та корисним студентам та викладачам, а також усім, хто вивчає програмування.

 
Теорія і методика професійного навчання PDF Друк e-mail
Четвер, 19 січня 2023, 14:46

Теорія і методика професійного навчання

Зайченко І. В.

Теорія і методика професійного навчання : навч. посібник. – 2-е вид., доповн. і переробл. / І. В. Зайченко. – К.: Видавництво Ліра-К, 2016. – 580 с.

ISBN 978-617-7320-65-3

Зміст посібника відображає навчальну програму дисципліни "Теорія і методика професійного навчання" і спрямований на забезпечення модернізації навчально-методичної підготовки студентів в навчальних закладах різного рівня акредитації.

Посібник буде корисний студентам, магістрам, аспірантам та викладачам вищих навчальних закладів.

 
Професійна педагогіка PDF Друк e-mail
Вівторок, 17 січня 2023, 15:53

Професійна педагогіка

Жигірь В. І., Чернєга О. А.

Професійна педагогіка: Навчальний посібник / За ред. М. В. Вачевського. – К.: Кондор-Видавництво, 2012. – 336 с.

ISBN 978-966-351-359-1

Навчальний посібник висвітлює теоретичні, методичні й методологічні основи професійної педагогіки.

У посібнику розкриваються основні проблеми сучасної неперервної професійної освіти (професійно-технічної, вищої та додаткової): тенденції розвитку, зміст, технології навчання, методи формування системного професійного мислення, підготовка висококваліфікованого фахівця XXI ст. і виховання його гармонічної, креативної й гуманної особистості.

 
Прокурорський нагляд за додержанням законодавства про освіту PDF Друк e-mail
Вівторок, 17 січня 2023, 14:40

Прокурорський нагляд за додержанням законодавства про освіту

Прокурорський нагляд за додержанням законодавства про освіту [текст]: наук.-практ. посіб. / [B. C. Вишинський, І. Г. Кучеріна, Н. В. Лісова, Г. В. Попов, К. І. Грейдіна, В. П. Томіленко, О. С. Панчин]: за заг. ред. В. Д. Войцишена, – К.: Алерта. 2013. – 114 с. (Серія «Бібліотека прокурора»).

ISBN 978-617-566-213-7

У науково-практичному посібнику викладено основні засади організації діяльності прокурора щодо забезпечення прав дітей на освіту. Визначено систему та компетенцію органів державної влади й місцевого самоврядування, що здійснюють державну політику у цій сфері. Акцентовано увагу на повноваженнях прокурора та методиці проведення перевірок порушень законів у галузі освіти.

Видання розраховане на працівників органів прокуратури, викладачів і науковців, аспірантів та студентів вищих юридичних навчальних закладів.

 
Нотаріат в Україні PDF Друк e-mail
Понеділок, 16 січня 2023, 09:32

Нотаріат в Україні

Нотаріат в Україні: навчальний посібник / Ю. В. Нікітін, С. С. Бичкова. А. Г. Чубенко, В. К. Матвійчук, Е. О. Гіда. Т. П. Устименко, Н. О. Чучкова. – 4-те вид., доп. і перероб. / За заг. ред. докт. юрид. наук. професора Ю. В. Нікітіна. – К.: ВНЗ «Національна академія управління» ; «Алерта». 2016. – 586 с.

ISBN 978-966-8406-93-5

ISBN 978-617-566-296-0

Навчальний посібник розроблено у відповідності до положень Конституції України. Цивільного та Цивільного процесуального кодексів. Закону України «Про нотаріат», Інструкції «Про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами України» та інших нормативно-правових актів України. Структура і зміст навчального посібника визначаються програмою навчального курсу «Нотаріат в Україні», який вивчається студентами юридичних факультетів вищих навчальних закладів.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 10 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Основи рослинництва і тваринництва
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки