Електронні змісти книг
Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.
|
Інформаційна технологія формування метаданих для систем автоматизованого документообігу |
|
|
|
П'ятниця, 23 травня 2025, 08:14 |

Кравчук І. А.
Інформаційна технологія формування метаданих для систем автоматизованого документообігу: монографія / І. А. Кравчук, О. В. Бісікало. – Вінниця: ВНТУ, 2016. – 164 с.
ISBN 978-966-641-671-4
В монографії розглянуто задачу формування метаданих для систем автоматизованого документообігу. Запропоновано розвиток асоціативно-статистичної концепції отримання знань шляхом формалізації абстрактної системи обробки текстів та поняття мовного образу (МО). Розроблено метод морфологічного аналізу слів природномовних текстів, що базується на правилах, які визначені шляхом аналізу структури слова флективних мов. Вдосконалено метод визначення семантичної мережі ключових слів тексту. Запропоновано інформаційну технологію формування метаданих, що забезпечує покращення повноти і точності заповнення метаданих у форматі Dublin Core. |
|
HoReCa: навч. посіб.: у 3 т. Т. 1. Готелі |
|
|
|
Четвер, 22 травня 2025, 10:40 |

HoReCa: навч. посіб.: у 3 т. Т. 1. Готелі / [А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, С. В. Мельниченко та ін.]; за ред. А. А. Мазаракі. – Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016. – 348 с.
ISBN 978-966-629-770-2
Наведено загальні положення до проектування готелів та порядок розроблення розділів (концепція, організація, сервіс; архітектура, дизайн; управління, економіка) для написання випускного кваліфікаційного проекту.
Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, комерційних училищ, що здійснюють підготовку спеціалістів з готельної і ресторанної справи, а також фахівців-практиків, які розробляють проектну документацію щодо створення нових, реконструкції і технічного переоснащення діючих об’єктів готельно-ресторанного господарства. |
Четвер, 22 травня 2025, 07:38 |

Федик Є. І., Луцький І. M., Кісель В. Й., Федик С. Є., Котуха О. С.
Житлове право: навч. посіб. / Є. І. Федик [керівник авторського колективу], І. М. Луцький, В. Й. Кісель, С. Є. Федик, О. С. Котуха. – Львів: Новий Світ-2000, 2017. – 188 с.
ISBN 978-966-418-236-9
У пропонованому навчальному посібнику висвітлюються основні правові інститути житлового права, аналізується чинне житлове законодавство України, судова практика, окремі теоретичні проблеми житлового права. Посібник містить тести, задачі та завдання для самостійної роботи студентів.
Розрахований на студентів, аспірантів і викладачів юридичних вузів та факультетів. |
|
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства |
|
|
|
Середа, 21 травня 2025, 10:58 |

Павленкова П. П.
Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства: навч. посіб.: [для виш. навч. закл.] / П. П. Павленкова, Л. М. Тележенко, І. Р. Біленька, Н. А. Дзюба. – Херсон: OЛДI-ПЛЮС, 2016. – 312 с.
ISBN 978-966-289-098-3
Навчальний посібник містить методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства. Теоретичні матеріали ґрунтуються на наукових дослідженнях, інноваційних технологіях, нормативних документах.
Призначено для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки ”Харчові технології та інженерія”, а також може бути корисним фахівцям, які займаються проектуванням підприємств харчування. |
Середа, 21 травня 2025, 08:31 |

Інновінг в туризмі: монографія / А. А. Мазаракі, С. В. Мельниченко, Г. І. Михайліченко, Т. І. Ткаченко та ін.; за заг. ред. А. А. Мазаракі. – Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016.– 532 с.
ISBN 978-966-629-787-0
У монографії викладено теоретико-методологічні засади інновінгу в туризмі, розкрито генезу інноваційних теорій, визначено напрями трансформації процесів управління і гармонійного розвитку туристичних підприємств, фактори інноваційних змін та особливості формування інноваційних стратегій туристичних підприємств. Проведено структурний аналіз інноваційного розвитку туризму як сфери діяльності, складових інноваційного процесу та динаміки нововведень в туризмі, структурно-інституціональний аналіз ринку туристичних послуг. Визначено заходи мотивації інноваційної активності, оновлення і модернізації технологічних процесів підприємств туристичної індустрії, дієвість інвестиційної політики та потенціал інноваційного розвитку підприємств туризму.
Видання призначено для науковців, викладачів, працівників туристичної сфери і тих, хто цікавиться питаннями інноватики туризму. |
|
|
|
|
Сторінка 10 з 409 |
|