30 | 05 | 2020
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів PDF Друк e-mail
Середа, 13 травня 2020, 14:39

Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів

Новікова О. В., Вініченко К. П., Радченко Л. О., Кузнецов В. М., Політика М. В., Негретова Т. О.

Малювання, ліплення та сучасні способи оздоблення борошняних кондитерських виробів: Підручник. / О. В. Новікова та ін. − X.: Світ Книг, 2014. − с. 316.

ISBN 978-966-2678-17-8

Справжній кондитер повинен бути інтелектуальною й творчою людиною, художником, здатним не просто сліпо дотримуватися ультрамодних віянь, але й творчо підходити до роботи. Саме тому основною метою підручника є ознайомлення майбутніх кондитерів з великою кількістю технік і технологій оформлення кондитерських виробів. У підручнику викладено теоретичні основи малюнку та ліплення, побудова геометричної композиції в малюнку. Розглядаються такі питання, як мета та завдання малювання, ліплення та оздоблення кондитерських виробів.

У книзі представлені різноманітні сучасні техніки роботи із кремом, шоколадом, карамеллю, цукровою мастикою та іншими матеріалами, що використовуються при оздобленні кондитерських виробів. Наведені сучасні інструменти, які використовуються для декорування борошняних кондитерських виробів.

Підручник розрахований насамперед на студентів професійних училищ, коледжів, а також інститутів, що готують спеціалістів-технологів із кондитерського виробництва. Книга буде корисна, як студентам, що тільки роблять перші кроки в оволодінні кондитерським мистецтвом, так і практикуючим кондитерам, що бажають підвищити свій рівень майстерності.

 
Організація готельно-ресторанного обслуговування PDF Друк e-mail
Середа, 13 травня 2020, 14:28

Організація готельно-ресторанного обслуговування

Організація готельно-ресторанного обслуговування. Навчальний посібник/ Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. − К.: Кондор-Видавництво, 2012. − 346 с.

ISBN 978-966-2781-05-2

Даний посібник написаний у зв'язку з підготовкою готельної інфраструктури до проведення на території України фінальної частини Чемпіонату з футболу «Євро-2012» та з урахуванням подальших перспектив функціонування готельного та ресторанного бізнесу. Збільшення кількості туристів на території України вимагає від вітчизняного менеджменту формування сукупності знань, інноваційних підходів і технологій, щоб організувати належний сервіс в індустрії гостинності.

У посібнику розглянуті сучасні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних і практичних засадах організації обслуговування гостей. Розглянуті теоретичні та практичні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають сучасним вимогам ведення бізнесу, міжнародним стандартам та вимогам УЄФА до приймаючих країн.

У розділах даного видання розглянуто специфіку та особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококваліфікованого персоналу та раціонального управління трудовими ресурсами. Зрозумілою мовою обґрунтовується концепція економічного ефекту, зумовленого оптимізацією організації постачання товарно-матеріальних ресурсів. Особливу увагу також приділено організації харчування у готелях. А також аргументується необхідність прийняття сучасних архітектурно-дизайнерських рішень при проектуванні та будівництві готельних та ресторанних споруд, ураховуючи встановлені Державні будівельні норми.

Посібник ставить за мету покращення знань і досвіду студентів, аспірантів, науковців і практиків, з новітніх аспектів готельного та ресторанного бізнесу в посткризовий період та підвищення рівня фахової підготовки працівників, спеціалістів і всіх тих, хто бажає працювати в даній галузі.

 
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг PDF Друк e-mail
Середа, 13 травня 2020, 14:10

Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг

Іванова Л. О.

Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг: навч. посібник / автори Іванова Л. О., Музика О. М. − Львів : «Магнолія 2006», 2012. − 226 с.

ISBN 978-617-574-055-2 «Магнолія 2006»

У навчальному посібнику розглядаються сутність, завдання та особливості моніторингу світового ринку готельних і ресторанних послуг. Особлива увага відводиться методиці моніторингу світового ринку готельних і ресторанних послуг та його інформаційному забезпеченню. Визначається вплив чинників кон'юнктури на функціонування світового ринку готельних і ресторанних послуг. Теоретичні положення доповнені комплексними розрахунково-аналітичними завданнями та ситуаціями для самостійного вирішення, тестами, індивідуальними навчально-дослідними завданнями для самостійного виконання, які спрямовані на поглиблення практичних навичок щодо використання показників та індикаторів кон'юнктури для аналізу і оцінки стану світового ринку готельних і ресторанних послуг.

Навчальний посібник призначено для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», викладачів, науковців та фахівців, які займаються дослідженнями світового ринку готельних і ресторанних послуг.

 
Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 лютого 2020, 10:29

Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів

Гуць В. С.

Технологічне устаткування готелів, готельних комплексів : підручник / В. С Гуць, О .А. Коваль, В. А. Русавська – Київ : Видавництво Ліра-К, 2019. – 568 с.

У підручнику розглянуто теоретичні та практичні питання щодо класифікації, будови, принципів роботи обладнання готельної індустрії.

Для студентів вищих навчальних закладів, викладачів, фахівців, хто вивчає устаткування готелів, готельних комплексів, організацію готельного господарства, матеріально-технічну базу, проектування та експлуатацію об'єктів готельного господарства.

 
Країнознавство: теорія та практика PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 лютого 2020, 10:26

Країнознавство: теорія та практика

Мальська М. П., Антонюк Н. В., Занько Ю. С, Ганич Н. М. Країнознавство: теорія та практика. Підручник. – К.: Центр учбової літератури, 2012. – 528 с.

ISBN 978-611-01-0288-9

У підручнику розкриваються теоретичні засади країнознавства. Розглядається об'єкт, предмет вивчення країнознавства, методи його дослідження, а також закономірності цієї науки. Приділяється увага комплексному аналізу країн, систематизовано відомості про їх природу, населення, господарство, соціальну організацію.

Призначено для студентів напряму «Міжнародні відносини», «Туризм», «Менеджмент організацій», слухачів інститутів післядишюмної освіти, працівників туристичної сфери, органів місцевого самоврядування.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 10 з 275
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Турбо Паскаль 7.0. Учебный курс
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки