23 | 06 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 10:53

Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів

Смоляр Л.Г.

Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів [Текст]: Навчальний посібник / Л.Г. Смоляр, К.О. Бояринова, О.В. Кам'янська / Кондор-Видавництво, 2015. - 494 с.

ISBN 978-617-7278-16-9

Навчальний посібник підготовлено відповідно до типової програми з дисципліни «Управління процесом розробки і освоєння виробництва нових продуктів», яка входить до навчального плану підготовки магістрів за напрямом підготовки «Менеджмент», спеціальності «Менеджмент інноваційної діяльності» та напрямом підготовки «Специфічні категорії», спеціальності «Управління інноваційною діяльністю».

Висвітлено основні засади управління процесом розроблення і освоєння виробництва нових продуктів. Запропоновано практичні та ситуаційні вправи, запитання для самоконтролю, тести та задачі.

Для студентів вищих навчальних закладів.

 
Економічна кібернетика PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:25

Економічна кібернетика

Шарапов О. Д., Дербенцев В. Д., Семьонов Д. Є.

Економічна кібернетика: Навч. посібник. — К.: КНЕУ, 2005, — 231 с.

ISBN 966-574-693-6

У навчальному посібнику, що відповідає програмі курсу «Економічна кібернетика», висвітлено основні положення економічної кібернетики, наведено відомості про класичні кібернетичні підходи до дослідження соціально-економічних систем та подано необхідний для вивчення зазначеного курсу теоретичний матеріал з економіко-математичного моделювання, теорії інформації, теорії автоматичного управління та регулювання. Стисло викладено сучасні напрямки розвитку економічної кібернетики, зокрема синергетичні методи і методи нелінійної динаміки, та запропоновано приклади їх застосування в економіці.

Для студентів економічного профілю всіх форм навчання, магістрів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів.

 
Технологія приготування їжі: Українська кухня PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:22

Технологія приготування їжі: Українська кухня

В.М. Михайлов, Л.О. Радченко, О.В. Новікова, Л.Д. Льовшина, О.В. М'ячиков, Л.В. Терещенко

Технологія приготування їжі: Українська кухня: Навчальний посібник. - X.: Світ книг, 2012. - 537 с

ISBN 978-966-2678-01-7

У навчальному посібнику подані різноманітні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів (особлива увага приділена обробці різноманітних видів м'яса, м'ясних напівфабрикатів, субпродуктів), приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування страв української кухні.

Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи громадського харчування, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.

 
Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:19

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня

Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня. / Капліна Т. В., Білоусько О. А., Шаповал Н. І. та ін. Навч. пос. - К.: Центр учбової літератури, 2008. - 280 с

ISBN 978-966-364-743-2

Викладено основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при оброблянні сировини та напівфабрикатів. Подано асортимент сировини, що використовується у закладах ресторанного господарства, вимоги до її якості. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні. Представлено сучасний асортимент фірмових страв полтавської кухні.

 
Технологія приготування їжі PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:14

Технологія приготування їжі

Шумило Г.І.

Технологія приготування їжі: Навч. посіб. — К.: «Кондор». — 2012. - 504 с

ISBN 978-966-351-402-4

У навчальному посібнику описані різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Посібник рекомендований для студентів технологічних відділень навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, а також працівників підприємств харчування. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 6 з 245
Вхід для читача Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову Вхід для оператора
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Канонічне право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки