28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Економічна статистика PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 15:44

Економічна статистика   Гальків Л. L, Лутчин Н. П., Москаль Б. С.
   Економічна статистика. Навч. посібник. 2-ге вид., випр. і доповн. -Львів: "Новий Світ - 2000", 2012. - 400 с.
   ISBN 978-966-7827-55-0

   Посібник підготовлений згідно із навчальною програмою дисципліни "Економічна статистика". Розкрито основи економічної статистики та системи національного рахівництва. Висвітлено методологію статистичного аналізу складових ринкової економіки.
   Видання буде корисним студентам навчальних закладів вищих рівнів акредитації, аспірантам а також науковцям та практикам.

 
Тренінг формування компетенцій з економіки підприємства PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 15:40

Тренінг формування компетенцій з економіки підприємства   Афанасьев М. В., Гонтарева I. В., Тишенко Д. О.
   Тренінг формування компетенцій з економіки підприємства: Навчальний посібник.- X.: БД «ІНЖЕК», 2010.- 328 с. Укр. мова
   ISBN 978-966-392-291-1

   Навчальний посібник висвітлює специфіку проведення комплексних тренінгів для студентів вищих навчальних закладів у процесі підготовки компетентного спеціаліста зі спеціальності «Економіка підприємства». Він містить методичні рекомендації з планування та організації тренінгу, практичні розробки комплексного тренінгу для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр і магістр (компетенційна база, пр ограма та сценарій тренінгу). Запропоновано також презентації тренерів та студентів.
   Рекомендовано для студентів спеціальності «Економіка підприємства» та інших економічних спеціальностей усіх форм навчання.

 
Облік і аудит: вступ до фаху PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 14:14

Облік і аудит: вступ до фаху   Загородній А.Г.
   Облік і аудит: вступ до фаху: навч. посібник / А.Г. Загородній, Г.І. Кіндрацька, Л.М. Пилипенко, ПО. Партии, I.B. Борщук, О.С. Височан, В.І. Воськало, Я.С. Карп'як, B.C. Мохняк, С.Й. Сажинець, Р.Л. Хомяк, В.М. Чубай. В.Д. Шквір, І.Й. Яремко, М.Я. Яструбський; за заг. ред. А.Г. Загороднього. - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014.-272 с
   ISBN 978-617-607-622-3

   Описано теоретичні засади підготовки сучасних фахівців з обліку і аудиту, визначено сферу їх професійної діяльності та перспективи кар'єрного зростання. У структурі посібника виділено такі модулі: організаційно-методичні засади підготовки фахівців з обліку і аудиту, вступ до вивчення бухгалтерського обліку, вступ до вивчення економічного аналізу, вступ до вивчення фінансового контролю, практика організації бухгалтерського обліку та контролю. До кожного розділу подано тести для самоконтролю, контрольні запитання та завдання, а вкінці посібника наведено глосарій.
   Навчальний посібник призначено для студентів-першокурсників, які лише розпочинають навчання за напрямом підготовки "Облік і аудит", але він буде корисний також усім, хто цікавиться проблемами обліку, аналізу й аудиту.

 
Спрощена система оподаткування: загальні положення, облік і звітність PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 14:11

Спрощена система оподаткування: загальні положення, облік і звітність   Чабанюк О. М., Мединська Т. В.
   Спрощена система оподаткування: загальні положення, облік і звітність: Навчально-практичний посібник. - К.: Алерта, 2013. - 208 с
   ISBN 978-617-566-180-2

   Навчально-практичний посібник «Спрощена система оподаткування: загальні положення, облік і звітність» описує організацію та методику справляння єдиного податку, облік та звітність у контексті чинних нормативно-законодавчих актів із врахуванням останніх змін у Податковому кодексі України станом на 1 січня 2013 року. Систематизований матеріал з оподаткування, обліку та звітності для шести груп єдиноплатників доступно викладений у 5 розділах.
   Видання призначене для суб'єктів малого підприємництва, фізичних осіб-підприємців, бухгалтерів, аудиторів, фінансистів, працівників податкової служби, викладачів, аспірантів та студентів напряму підготовки «Економіка та підприємництво» ВНЗ України.

 
Фінансовий аналіз PDF Друк e-mail
Вівторок, 10 березня 2015, 14:07

Фінансовий аналіз   Тютюнник Ю.М.
   Фінансовий аналіз : навч. посіб. / Ю.М. Тютюнник. — К. : Знання, 2012.— 815 с.
   ISBN 978-966-346-616-3

   У посібнику висвітлено найважливіші питання фінансового аналізу за переліком тем відповідно до Галузевого стандарту вищої освіти Міністерства освіти і науки України, а саме: теоретичні засади, інформаційне забезпечення фінансового аналізу, аналіз майна підприємства, оборотних активів, джерел формування капіталу підприємств, грошових потоків, ліквідності та платоспроможності, фінансової стійкості, кредитоспроможності, ділової активності, прибутковості та рентабельності, інвестиційної активності підприємств, комплексне оцінювання фінансового стану підприємств. Крім теоретичного матеріалу до кожної теми додаються запитання і завдання для самоперевірки, тести, практичні завдання. Усе це забезпечує системне формування теоретичних знань і практичних навичок проведення фінансового аналізу підприємств та їх перевірку за кредитно-модульною системою.
   Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Фінанси і кредит", слухачів інститутів післядипломної освіти. Книга буде корисною також керівникам підприємств, економістам-практикам, бухгалтерам, менеджерам, аудиторам, працівникам комерційних банків, податкової адміністрації, органів державного управління.

 
« ПочатокПопередня261262263264265266267268269270НаступнаКінець »

Сторінка 262 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
100% аудио испанский: начальный и средний уровень
Модельні правові акти: теорія та практика реалізації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки