28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Ринок фінансових послуг PDF Друк e-mail
Понеділок, 06 квітня 2015, 14:27

Ринок фінансових послугЕш С. М.

Ринок фінансових послуг [текст] : підручник. / С. М. Еш - К. : «Центр учбової літератури», 2015. - 400 с.

ISBN 978-617-673-346-1

Підручник містить зміст лекцій, ключові поняття, форми самостійної роботи, практичні завдання, тести, термінологічний словник. Розглянуті теоретичні аспекти організації та функціонування ринку фінансових послуг, дана загальна характеристика основних сегментів ринку, визначений механізм надання фінансових послуг, розглянуті особливості регулювання інфраструктури ринку фінансових послуг. Форма і зміст підручника відповідають навчальній програмі з дисципліни «Ринок фінансових послуг» для студентів, які здобувають вищу освіту у галузі знань «Економіка і підприємництво».

Розраховано на студентів економічних факультетів, аспірантів, викладачів фінансових дисциплін, керівників підприємств і організацій, спеціалістів, які здійснюють діяльність у сфері фінансів та бізнесу для інформаційних і навчальних цілей.

 
Курортна справа PDF Друк e-mail
Понеділок, 06 квітня 2015, 14:24

Курортна справаЗаваріка Г. М. Курортна справа [текст] : навч. посіб. / Г. М. Заваріка. - К. : «Центр учбової літератури», 2015. -264с.

ISBN 978-617-673-358-4

Навчальний посібник «Курортна справа» розповідає про еволюцію курортів в світі, основні фактори розвитку курортів, систему організації курортної справи в Україні, а також географію курортів світу та України. Наведені характеристики основних курортів світу, перспективи розвитку курортної справи.

Для студентів вищих навчальних закладів, котрі готуються стати фахівцями у сфері туризму, фахівців-науковців, лікарів, викладачів, робітників санаторно-курортної гатузі, працівників туристичних фірм та всім зацікавленим розвитком курортів в Україні та за її межами.

 
Системи обробки економічної інформації PDF Друк e-mail
Понеділок, 06 квітня 2015, 14:21

Системи обробки економічної інформаціїКобилін А. М. Системи обробки економічної інформації [текст] : навч. посіб- К. : «Центр учбової літератури», 2013. - 234 с

ISBX 978-617-673-245-7

В навчальному посібнику, розглядаються рішення задач по обробці економічної інформації, пов'язаних з банківською сферою (проведення економічного аналізу, аналізу цінних паперів, вирішення задач прогнозування, обчислення амортизації, інвестиційні проекти).

Посібник спрямований на безпосереднє застосування в навчальному процесі для спеціальностей: банківська справа, фінанси, облік і аудит і включає практичні завдання, лабораторні роботи, контрольні запитання і самостійні роботи по обробці економічної інформації, кожна тема закінчується методикою обчислень в пакеті електронних таблиць MS Excel, рекомендований для студентів і викладачів навчальних закладів та користувачів, бажаючих оволодіти навичками роботи по обробці економічної інформації із застосуванням електронних таблиць.

 
Математична логіка та теорія алгоритмів PDF Друк e-mail
Понеділок, 06 квітня 2015, 14:17

Математична логіка та теорія алгоритмівМатвієнко М.П., Шаповалов СП.

Математична логіка та теорія алгоритмів. Навчальний посібник. - К.: Видавництво Ліра-К, 2015. - 212 с

SBN 978-966-2609-74-5

У навчальному посібнику наведено основні поняття і методи математичної логіки, а також основи теорії алгоритмів. Теоретичний матеріал проілюстровано вправами та задачами для набуття читачем практичного досвіду.

Навчальний посібник призначено для студентів, аспірантів і спеціалістів, які використовують відповідні методи класичної і некласичної математичної логіки та теорії алгоритмів.

 
Управлінський консалтинг PDF Друк e-mail
Понеділок, 06 квітня 2015, 14:14

Управлінський консалтингУправлінський консалтинг : підручник / [Безкровний М. Ф., Кропивко М. Ф., Палеха Ю. І., Іщенко Т. Д.]. — К.: Видавництво Ліра-К, 2015. — 336 с

ISBN 978-966-2609-77-6

У підручнику розглядається розвиток управлінського консалтингу в світі та його становлення в Україні. Надається характеристика основних видів консалтингових послуг, маркетингових досліджень та професіоналізму у консультуванні. Подається методичний матеріал з основ аналізу та консультування з інвестиційної діяльності сільських товаровиробників, методів експрес-аналізу і консультування з економічного оцінювання технологій в АПК.

Підручник розроблено для опанування студентами дисципліни «Управлінський консалтинг» з напрямів підготовки студентів і слухачів всіх форм навчання з використанням дистанційних навчальних технологій. Може бути корисним для викладачів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів.

 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 258 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Економіка підприємства Т. II
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки