20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. Петришина PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 10:55

Історія вчень про право і державу. Хрестоматія. за заг. ред. О. В. ПетришинаІсторія вчень про право і державу : хрестоматія для юрид. вищ. навч. закл. і ф-тів / авт.-уклад. Г. Г. Демиденко ; за заг. ред. О. В. Петришина.  6-те вид., доп. і змін. X. : Право, 2014. – 928 с.

ISBN 966-8467-49-3

 

Видання містить короткі конспекти першоджерел з курсу «Історія вчень про державу і право» - творів мислителів минулого. Хрестоматію складено відповідно до програми навчальної дисципліни. її матеріали можуть бути використані також при вивченні курсів «Теорія держави і права», «Філософія права», «Політологія».

Адресується тим, хто вивчає історію всесвітньої й вітчизняної політико-правової думки, цікавиться всесвітньою і вітчизняною політико-правовою класикою, широкому колу читачів.

 
Фонетика англійської мови: фоностилістика і риторика мовленнєвої комунікації PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 10:48

Фонетика англійської мови: фоностилістика і риторика мовленнєвої комунікаціїДворжецька М. П., Макухіна Т. В., Велікова Л. М., Снегірьова Є. О.

Фонетика англійської мови: фоностилістика і риторика мовленнєвої комунікації. Посібник для студентів вищих навчальних закладів. - Вінниця: НОВА КНИГА, 2005. - 208 с

ISBN 966-8609-08-5

 

Посібник розроблено з метою збагачення змісту та підвищення якості філологіч¬ної підготовки студентів з англійської мови як фахової дисципліни у вищих навчальних закладах. Посібник складається з чотирьох частин: у перших двох частинах наведено теоретичний матеріал з загальних питань фоностилістики, фоносемантики, інформаційної теорії, невербальних засобів та риторики мовленнєвої комунікації; у третій інформацію про конкретні фоностилі з прикладами текстів, що звучать; у четвертій - тексти різних фоностилів для читання. У чотирьох додатках подано список цитованих джерел, список літератури, рекомендованої до поглибленого вивчення фонетики англійської мови, глосарій фонетичних термінів.

 
Держава та її органи як суб'єкти трудового права: теоретико-прикладний нарис PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 10:38

Держава та її органи як суб'єкти трудового права: теоретико-прикладний нарисДержава та її органи як суб'єкти трудового права: теоретико-прикладний нарис : монографія / К. В. Гончарова, Ю. Ю. Івчук, С. М. При-липко, О. М. Ярошенко ; за наук. ред. проф. О. М. Ярошенка. - X. : Право, 2014.-288 с.

ISBN 978-966-458-652-5


У монографії держава як суб'єкт трудового права розглядається одночасно і як носій публічної влади, і як соціальний партнер. У першому випадку вона реалізує свої повноваження в рамках відносин влада - підпорядкування: а) при¬ймає закони та інші нормативно-правові акти, в тому числі й ті, що легалізують правосуб'єктність соціальних партнерів і визначають процедури їх взаємодії; б) забезпечує виконання нормативних приписів за допомогою актів управління, а також нагляд і контроль; в) розглядає спори про право, використовуючи судову систему. У другому - держава діє як рівноправна сторона в партнерських відносинах, що не є притаманним іншим галузям вітчизняної правової системи.

Для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів юридичних вищих навчальних закладів і всіх тих, хто цікавиться правовим статусом суб'єктів трудового права України.

 
Облік у банках PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 вересня 2015, 10:13

Облік у банкахПодольчак Н.І.

Облік у банках: навч. посібник / H.I. Подольчак, Н.Ю. Подольчак, А.Г. Загородній, A.I. Ясінська. - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. - 344 с

ISBN 978-617-607-455-7


У навчальному посібнику розкрито суть та значення ведення бухгалтерського обліку банківськими установами. Автори розглянули бухгалтерський облік основних операцій банківських установ: операцій із власними і залученими коштами та операції щодо їхнього розміщення у вигляді кредитів чи інвестицій, операцій із цінними паперами у портфелях банку, готівкових та безготівкових коштів у національній та іноземній валютах, операцій із банківськими металами, операцій з основними засобами і нематеріальними активами тощо.

Посібник призначений для студентів, аспірантів, викладачів та бухгалтерів банків.

 
Економетрія PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 вересня 2015, 10:08

ЕконометріяЗдрок В. В.

Економетрія : підручник / В. В. Здрок, Т. Я. Лагоцький. — 2-ге вид., стер.— К. : Знання, 2014. — 541 с. + компакт-диск.

ISBN 978-966-346-672-9


У підручнику викладено основні розділи економетрії. Розглянуто етапи становлення та розвитку цієї науки, методологічні засади економетричного дослідження складних соціально-економічних систем. Значну увагу приділено теоретичним та практичним аспектам побудови, дослідження і застосування економетричних моделей. Теоретичний матеріал книги проілюстровано прикладами, розділи закінчуються запитаннями для самоконтролю. До підручника додано компакт-диск, який містить тести для перевірки знань, а також завдання для самостійної роботи.

Призначено для студентів та магістрів вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, науковців у галузі економіки.

 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 252 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Нормативні акти та методичні рекомендації Укркоопспілки. Том ІІ
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки