28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг Електронні змісти книг
Останні виставки
Останні новини
Електронні змісти книг

Книги та журнали, що надійшли до бібліотеки ПУЕТ за останній час.



Англійська мова. Сучасна граматика. In Pursuit of Perfection PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 11:29

Англійська мова. Сучасна граматика. In Pursuit of PerfectionАнглійська мова. Сучасна граматика. In Pursuit of Perfection [Комплект] : навч. посіб. Частина //Дубрааська Д.М., Ванівська О. М. - Львів: "Новий Світ 2000", 2015. -370 с 1 електрон, опт. диск (CD-ROM): кол. (ключі-відповіді).

Автори: 
    к. псих, н., доц. Дубравська Д.М. 
    к. філол. н., доц. Ванівська 0.1.

ISBN 978-966-418-209-3


Навчальний посібник з іноземної мови (англійської) для студентів вищих навчальних закладів України (III-IV рівнів акредитації) з дисциплін "Іноземна мова (перша -англійська)", "Іноземна мова професійного спрямування".

Розділи навчального посібника містять базовий пакет матеріалів, до яких входять комплекс теоретичних положень граматики та завдання для вироблення лексико-граматичних і комунікативних навиків, вправи на розвиток логіки і мовленнєвої креативності, а також завдання для узагальнення пройденого матеріалу, самоконтролю і самооцінки.

Навчальний посібник складається з двох частин. Граматичні пояснення частини І стосуються таких тем іменник, артикль, прикметник, прислівник, дієслово (часові форми та аспектуальні значення). Частина II міститиме дієслово (пасивний стан і модальність), пряму та непряму мову, інфінітив, дієприкметник та герундій. Структура навчального посібника дасть змогу студентам ознайомитись із теоретичними поясненнями відповідної теми, проаналізувати зміст, занотувати найважливіші правила та намагатися запам'ятати їх шляхом виконання запропонованих вправ і завдань.

Матеріали навчального посібника, які грунтуються на новітніх даних Британського національного корпусу текстів (BNC) та результатах сучасних лінгвістичних досліджень, сприятимуть розвитку комунікативних та творчих здібностей студентів і формуванню в них культури спілкування іноземною мовою.

 
Правове регулювання страхової діяльності PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 11:23

Правове регулювання страхової діяльностіПравове регулювання страхової діяльності : навч. посіб. / О. П. Гетманець, О. М. Шуміло, Т. В. Колєснік та ін. ; за ред. О. П. Гетманець, О. М. Шуміла. - 2-ге вид., із змінами - X : Право, 2014.-400 с.

ISBN 978-966-458-657-0

 

Навчальний посібник розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Правове регулювання страхової діяльності». На підставі аналізу правової доктрини, чинного законодавства і практики його застосування розглянуто правові аспекти публічного та приватного страхування у різних галузях права (цивільному, господарському, екологічному, аграрному, міжнародному, трудовому та ін.). Враховано останні зміни, що сталися у правовому регулюванні страхування, а також запропоновано шляхи удосконалення міжгалузевого інституту страхування.

Призначено для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації; що навчаються за спеціальністю «Правознавство», викладачів, аспірантів і практичних працівників, які цікавляться питаннями страхової діяльності.

 
Недійсний та неукладений господарський договір: правові підстави та наслідки PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 11:17

Недійсний та неукладений господарський договір: правові підстави та наслідкиПОДОЛЯК С. А.

Недійсний та неукладений господарський договір: правові підстави та наслідки. Монографія / Подоляк С. А. — Київ: Видавництво Ліра-К, 2012.- 214 с.

ISBN 978-966-2609-40-0


Монографія присвячена комплексному дослідженню господарського договору як засобу організації господарсько-договірних відносин, правової природи недійсності та неукладеності, їх правових підстав та наслідків з урахуванням практики застосування норм права. У роботі пропонується теоретичне переосмислення поняття господарського договору та його юридичних конструкцій недійсності та неукладеності. За допомогою синергетичного методу досліджено сутність господарського договору як соціально-правової господарської системи та надана характеристика його структурних елементів. Також праця присвячена розв'язанню проблем практики застосування господарського договору. Вносяться пропозиції щодо вдоско¬налення чинного господарського законодавства України.

Для наукових та науково-педагогічних працівників, аспірантів, студентів юридичних вузів і факультетів, а також інших фахівців, які цікавляться проблемами сучасного господарського права.

 
Вступ до мовознавства PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 11:06

Вступ до мовознавстваКочерган, М. П.

Вступ до мовознавства : підручник / М. П. Кочерган. – 3-тє вид., стер. – Київ : ВЦ "Академія", 2014. – 304 с. – ("Альма-матер") . – На укр. яз.

ISBN 978-966-580-453-6


У підручнику розглянуто основні питання курсу з урахуванням сучасного стану мовознавчої науки: загальні відомості про мову та мовознавство як науку, природу і сутність мови, її походження, закономірності розвитку й функціонування на різних історичних етапах, походження й розвиток письма, генеалогічну й типологічну класифікації мов, структурні рівні та одиниці мови тощо. Подано перелік основної та допоміжної літератури, запитання і завдання для самоперевірки.

Адресований студентам філологічних спеціальностей вищих навчальних закладів.

 
Латинська мова - Т. В. Сторчова, Ж. Г. Гуменюк PDF Друк e-mail
П'ятниця, 06 листопада 2015, 11:01

Латинська мова

Сторчова T.B.

Латинська мова: підручник / Т. В. Сторчова, Ж. Г. Гуменюк. - К. : Видавничий Дім «Слово», 2015. - 512 с

ISBN 978-966-194-228-7

Підручник презентує теоретичний, практичний, компаративний та соціокультурний матеріал змісту дисципліни «Латинська мова».

Книга призначена для студентів факультетів іноземної філології, філологічних та історичних факультетів вищих навчальних закладів України. Складається з теоретичного курсу фонетики та граматики, комплексу лексико-граматичних вправ, текстів, латинсько-українського словника до кожного заняття, лексичного мінімуму, ілюстрованих відомостей з життя римлян, граматичних та тренувальних парадигмальних таблиць, сентенцій, окремих латиномовних текстів аналітичного та синтетичного читання. У кінці підручника подано латинсько-український словник найчастіше вживаних слів.

Електронний зміст

 
« ПочатокПопередня251252253254255256257258259260НаступнаКінець »

Сторінка 251 з 436
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Розвиток депозитарної і депозитної дія тьності в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки