17 | 06 | 2019
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Моделювання складних систем PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 листопада 2018, 14:53

Моделювання складних систем

Я.І. Виклюк, P.M. Камінський, B.B. Пасічник

Моделювання складних систем: посібник / - Львів: Видавництво «Новий Світ - 2000», 2017. - 404 с.

Навчальний посібник містить матеріал для вивчення основних засад загальної теорії систем та функціональних можливостей і практичного застосування лінійних та нелінійних методів для побудови математичних моделей складних систем, а також для розроблення прикладних засобів та інформаційних технологій на основі системного підходу. Теоретичний та практичний матеріал викладено у доступній формі. Викладення матеріалу супроводжується докладним поясненням та наведеними прикладами, що полегшує його сприйняття та засвоєння. Кожна тема завершується переліком питань для самоконтролю. Навчальний посібник призначається для студентів, що навчаються за спеціальностями 122 «Комп'ютерні науки та інформаційні технології» та 124 «Системний аналіз» і споріднених спеціальностей, які пов'язані з вивченням чисельних методів в інформатиці та інформаційних технологій. Приведений матеріал може бути використаний аспірантами в якості підґрунтя для наукових досліджень та викладачами в якості дидактичного матеріалу, а також для самостійного вивчення та підвищення кваліфікації. Книга призначена для спеціалістів з дослідження різних систем опрацювання інформаційних ресурсів, науковців у галузі моделювання систем, а також для здобувачів 3-ого (освітньо-наукового) рівня вищої освіти в галузі знань 12 «Інформаційні технології».

 
Право Європейського Союзу PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 листопада 2018, 14:48

Право Європейського Союзу

Право Європейського Союзу : підручн. / за ред. O.K. Вишнякова.- Одеса : Фенікс, 2013.- 883 с.

ISBN 978-966-438-632-3

Підручник містить виклад загальної та особливої частини курсу права Європейського Союзу (ЄС) та дає можливість вивчити структуру та зміст окремих галузей у рамках цієї правової системи. Матеріал ілюстровано нормативними актами ЄС та практикою Суду ЄС. Приділено увагу деяким правовим галузям, які раніше висвітлювалися недостатньо або взагалі не висвітлювалися у вітчизняній навчальній літературі. Матеріал викладено з урахуванням установчих документів ЄС у редакції Лісабонського договору (набрав чинності 1 грудня 2009 p.).

Підручник розрахований на студентів вищих юридичних навчальних закладів України. Він також може стати у нагоді викладачам правових дисциплін, юристам-практикам, державним службовцям та усім, хто цікавиться законодавством та судовою практикою ЄС.

 
Стратегічний аналіз PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 листопада 2018, 12:47

Стратегічний аналіз

Стратегічний аналіз : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. усіх спец. / О.В. Кочетков, О.М. Кобилкін, СВ. Кобилкіна, Ю.Г. Бережна, Р.В. Марков, А.М. Брагінець . За ред. проф. О.В. Кочеткова. - 3-є вид., випр. - Київ : Кондор-Видавництво, 2017. - 412 с

ISBN 978-617-7458-02-8

Даний посібник містить теоретичний, методологічний та практичний матеріал з основ комплексного діагностичного аналізу фінансово-економічного стану підприємств; формування стратегії та прогнозування їх економічного розвитку. Розкрито специфіку стратегічного аналізу щодо аграрних підприємств.

Навчальний посібник «Стратегічний аналіз» розрахований на студентів усіх спеціальностей, докторантів, викладачів.

 
Основи фізіології та гігієни харчування PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 листопада 2018, 12:18

Основи фізіології та гігієни харчування

Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Артеменко B.C., Головко М.П., Коваленко В.О., Євлаш В.В., Горбань В.Г.

Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — Суми: ВТД «Університетська книга», 2008. - 558 с

ISBN 978-966-680-427-6

У підручнику наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, обґрунтовано особливості потреб у нутрієнтах та енергії різних верств населення.

Надається характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей і підлітків, людей похилого віку), різних професійних груп населення та людей, що потребують дієтичного харчування.

Наводяться дані щодо гігієни та безпеки харчування, дається гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та їх виготовлення.

Призначений для студентів і викладачів факультетів харчових технологій і технологічних факультетів за напрямком підготовки «Харчові технології та інженерія».

 
Красномовство PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 жовтня 2018, 10:27

Красномовство

Фенко Марія

Красномовство : навч. посіб. / Марія Фенко, Зоряна Мацюк. - Луцьк : Вежа-Друк, 2015. - 212 с

ISBN 978-617-7181-92-6

У посібнику відповідно до хронології подій та історичної достовірності фактів класичного й сучасного ораторського мистецтва подано знання про риторику як науку та мистецтво; розкрито ключові поняття курсу; надбання риторичної науки в персоналіях, риторичні знання про зміст, правила й норми спілкування, вимоги до мовленнєвої поведінки, основні комунікативно-мовленнєві (риторичні) уміння, специфіку мовленнєвого ідеалу як компонента загальної культури та педагогічного мовленнєвого (риторичного) ідеалу; обгрунтовано особливості полемічного мистецтва, культури конструктивного діалогу (диспуту, полеміки, дискусії), етики оратора.

Видання адресоване викладачам, аспірантам і студентам.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 3 з 255
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Зовнішньоекономічна діяльність: підприємство-регіон
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки