25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна
Останні новини
Інформація для читачів

Екскурсія працівників бібліотеки ПУЕТ до центральної районної бібліотеки імені Олеся Гончара PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 вересня 2021, 14:23

У 2020 році у смт Козельщина Полтавської області Благодійна організація Smart Foundation відкрила оновлений культурно-освітній простір у приміщенні центральної районної бібліотеки імені Олеся Гончара.

28 вересня 2021 року в ході екскурсії будівлею працівники бібліотеки ПУЕТ ознайомились із: приміщенням для проведення освітніх кінопоказів і лекцій, обладнаним сучасною мультимедійною системою; комп’ютерним класом; зонами для відпочинку та творчості; залами для індивідуальних занять і роботи у групах; дитячою кімнатою із гральними зонами для маленьких відвідувачів, поряд із якою межує простір для гуртків і позакласних занять.

Бібліотека має затишний куточок, де під час перерви можна відпочити з філіжанкою кави. Перший поверх обладнаний для людей з інвалідністю. Окрім сучасного урбаністичного ремонту, бібліотека отримала оновлений книжковий фонд із близько 2 000 бестселерів та новинок, автоматизовану систему видачі літератури та електронний каталог.

Дизайн сучасного урбаністичного приміщення створила команда провідних професійних архітекторів, дизайнерів і конструкторів України з архітектурної студії Partner Design.

Зустріч із працівниками культурно-освітнього простору та центральної районної бібліотеки пройшла в щирій, невимушеній обстановці. Як наслідок були намічені шляхи подальшої співпраці як у бібліотечній роботі, так і в культурно-освітньому плані.

 
Робота з інформаційними ресурсами інноваційної бібліотеки ПУЕТ PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 16 вересня 2021, 10:57

Робота з інформаційними ресурсами інноваційної бібліотеки ПУЕТ

Новий 2021-2022 навчальний рік для здобувачів вищої освіти  першого курсу Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» як завжди розпочався з вивчення дисципліни «Університетська освіта».

Так, 6 - 10 вересня 2021 року у стінах бібліотеки ПУЕТ відбулася зустріч першокурсників із директором Центру інформаційного забезпечення освітнього процесу Діденко Л. М. та бібліотекарями: Бакум Н. Г., Тимченко Л. О., Савченко О. О., Левошко Н. В.

Основним завданням було ознайомити студентів із бібліотекою та правилами користування нею, розповісти про особливості роботи з електронним каталогом, репозиторієм. Завітали до медіатеки, навчального й наукового абонементів, загальної читальної зали, дізналися про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути в ньому отримані, та побачили багатий книжковий фонд бібліотеки ПУЕТ. Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері.



Останнє оновлення на Четвер, 16 вересня 2021, 12:00
 
Графік видачі підручників 2021-2022 PDF Друк e-mail
Вівторок, 31 серпня 2021, 14:53

altШановні студенти 1-го курсу стаціонарного відділення!

Бібліотека ПУЕТ запрошує вас отримати підручники на I семестр 2021-2022 навчального року на Навчальному абонементі бібліотеки.

Детальніше...
 
Оглядова екскурсія до бібліотеки студентами Полтавського фахового кооперативного коледжу PDF Друк e-mail
Четвер, 01 липня 2021, 08:28

Оглядова екскурсія до бібліотеки студентами Полтавського фахового кооперативного коледжу

22 червня 2021 року до бібліотеки ПУЕТ завітали студенти першого курсу Полтавського фахового кооперативного коледжу.

Працівники бібліотеки ознайомили студентів із фондами читального й навчального абонементів, медіатекою, розповіли про сайт бібліотеки та особливості робіт з електронним каталогом і репозитарієм.

 
Книжкова виставка до Всесвітнього тижня грошей PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 березня 2021, 08:38

Книжкова виставка до Всесвітнього тижня грошей

Із 22 по 28 березня в ПУЕТ проходить Всесвітній тиждень грошей – Global Money Week. Це щорічна міжнародна інформаційна кампанія, що включає заходи на фінансову тематику для молоді. Основна мета Всесвітнього тижня грошей – привернути увагу до фінансової освіти й фінансової грамотності, надихнути молодь дізнатися більше про гроші: як заробляти та як управляти власними заощадженнями. Гасло Global Money Week – «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!»

Велике значення в отриманні знань має саме книга. Тому співробітники бібліотеки долучилися до проведення цих заходів і в рамках проєкту було організовано розгорнуту книжкову виставку «Фінанси – наука для успішної діяльності в бізнесі». На виставці представлені наукові видання з основ фінансів, грошей і кредиту, банківської справи, міжнародних фінансів, оподаткування та ін. Вивчення цієї літератури дає змогу отримати знання у сфері фінансів, сприяє підвищенню фінансової обізнаності наших студентів. У майбутньому ці знання знадобляться для успішної діяльності в бізнесі.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати читальний зал бібліотеки й ознайомитися з представленими на книжковій виставці виданнями.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 6 з 43