25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Новини

Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Електронна бібліотека Loeb Classical Library PDF Друк e-mail
Четвер, 25 лютого 2016, 10:34

Шановні користувачі!

Loeb Classical Library, що започаткована видавництвом Гарвардського університету, запрошує в англомовний світ класичних шедеврів. За адресою: http://www.loebclassics.com/ ви маєте нагоду з 25 лютого 2016 р. протягом 60 днів насолоджуватися грецькими та латинськими класичними творами у супроводі перекладів сучасною англійською мовою.

 
Періодичні видання EastView PDF Друк e-mail
Вівторок, 02 лютого 2016, 10:45

Шановні користувачі!

   Бібліотека ПУЕТ на період з 1 по 29 лютого 2016 року отримала тестовий доступ до повнотекстових періодичних БД компанії EastView. 
   Доступ можливий з локальної мережі університету за посиланням: http://dlib.eastview.com

 
День інформації - лютий 2016 PDF Друк e-mail
Понеділок, 01 лютого 2016, 14:37

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 9 лютого 2016 р. - 11 березня 2016 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудеться "День інформації", на якому представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Сучасне товарознавство: теоретичні та практичні аспекти».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Осінньо-зимова фантазія PDF Друк e-mail
Вівторок, 22 грудня 2015, 15:52

Осінньо-зимова фантазія

Запрошуємо Вас переглянути виставку робіт вихованців дитячої студії «Зелений бегемот» (м. Полтава) у загальному читальному залі бібліотеки ПУЕТ.

Творчість – безмежний світ, в якому не існує правил і законів, а панує лише повна свобода фантазійної діяльності. Сучасні психологи в своїй діяльності активно практикують арт-терапію, яка допомагає дітям та дорослим зняти психічне та емоційне навантаження, знайти духовну рівновагу. Дитяча студія «Зелений бегемот» дає дітям необмежені можливості потрапити в незвичайний світ прекрасного, вічного та геніального. Заняття в художній студії «Зелений бегемот» допомагають сформувати у дітей навички самодисципліни, знайти шляхи самореалізації та самовираження. Діти змалку вчаться дивуватися красі світу, помічати дива у великому та малому. А потім намалювати те, що припало до душі, виразити свої почуття у формі та кольорі. Саме цьому і присвячені заняття. 

На заняттях з живопису діти дізнаються про колорит, колір, тон. Заняття з композиції дозволяють гармонійно розташувати предмети по відношенню один до одного. Музичний супровід кожного уроку сприяє створенню затишку та надає можливість глибше відчути сутність об’єктів, які з’являються на папері. В студії проводяться не лише уроки малювання гуашшю, масляною пастеллю, а й уроки декоративно-прикладного мистецтва та ліплення з гончарної глини. 

На виставці представлені роботи Борисенко Поліни (8років), Реутової Тані (7 років), Пугачової Насті (6 років), Гришко Іванни (6 років), Томашевської Віки (4 роки), Товстухи Саші (4 роки), Пустяк Іри (10 років), Деряги Дениса (6 років), Родічевої Вероніки (8 років), Зотікової Ксенії (4 роки), Вальщикової Лізи (7 років), Черненко Кіри (6 років), Онищенка Матвія (7 років)та Федій Насті (7 років), Палюк Єгора (10 років).

 
ІНТЕРАКТИВНА БУХГАЛТЕРІЯ PDF Друк e-mail
Середа, 09 грудня 2015, 14:41

Шановні студенти та викладачі! У вас з'явилася можливість скористатися повнотекстовою базою даних Бухгалтерського сервісу «Інтерактивна бухгалтерія».

inelib

«Інтерактивна бухгалтерія» — єдиний інноваційний бухгалтерський сервіс, який ЩОДЕННО надає 100% необхідної, корисної та завжди актуальної інформації для аудиторів, бухгалтерів, фінансистів, юристів, власників бізнесу, керівників, кадровиків, викладачів та студентів облікових і фінансових дисциплін.

Доступ до сервісу можливий за адресою http://www.interbuh.com.ua/ua/documents/ib в межах університету. Детальну інформацію можна отримати у співробітників електронних читальних залів бібліотеки.

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 24 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Психология управления
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки