20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Новини

Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Екскурсія до музею-заповідника А. С. Макаренка PDF Друк e-mail
Середа, 05 жовтня 2016, 14:39

Екскурсія до музею-заповідника А. С. Макаренка

Всеукраїнський день бібліотек колектив бібліотеки ПУЕТ відзначив поповненням особистих інформаційних ресурсів новою краєзнавчою інформацією завдяки екскурсії до музею-заповідника А. С. Макаренка в с. Ковалівка. А якщо не так науково і серйозно, то ця поїздка відкрила багато цікавих фактів з життя видатного педагога. Осучаснені музейні експозиції майже реально ввели до життя колонії 20-х років ХХ століття, незмінні чудові краєвиди навкруги ще більше підсилили відчуття реальності тих давніх подій. Враження у нас залишилися чудові!

Особливо приємно нам, бібліотекарям, було спостерігати в численних музейних вітринах експонати, пов’язані з книгами, самі книги та велике настінне панно з безсмертними словами: «Книга - джерело знань»!

 
Перший курс вчиться користуватися інформаційними ресурсами бібліотеки PDF Друк e-mail
Середа, 07 вересня 2016, 15:27

Перший курс вчиться користуватися інформаційними ресурсами бібліотеки

Подивіться, які красиві і розумні діти прийшли до нас в університет на перший курс! Співробітники бібліотеки з 1 вересня інтенсивно проводять заняття зі студентами першого курсу з основ бібліотечно-інформаційних технологій, навчають їх володінню пошуковими навичками, виявленню інформації за допомогою традиційних бібліографічних ресурсів та інноваційних ресурсів (електронного каталогу, електронної бібліотеки, сайту бібліотеки тощо).

Бібліотекарі абонементів навчальної і наукової літератури підготували комплекти підручників і занесли їх в електронні формуляри студентів. Дві-три хвилини і кожний студент отримує свій комплект підручників на 1 семестр.

Гарного вам навчання, наші шановні першокурсники, а бібліотека завжди готова надати вам підтримку і доступ до всіх її друкованих та електронних ресурсів!

 
День інформації - вересень 2016 PDF Друк e-mail
Четвер, 01 вересня 2016, 09:49

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 14 вересня 2016 р. - 11 жовтня 2016 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудеться "День інформації", на якому представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Напрями реалізації інноваційної політики в Україні та світі».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Брати Капранови у Полтаві PDF Друк e-mail
Четвер, 02 червня 2016, 07:40

Брати Капранови у Полтаві

У середу 1 червня починаючи з 12 години в приміщенні обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара відбулася зустріч бібліотекарів міста з братами Капрановими, Дмитром та Віталієм. Письменники приїхали в Полтаву презентувати свій новий роман «Забудь-річка», в якому є кохання і пригоди, історія і сьогодення. Забудь-річка – це старий язичницький символ – те що розділяє світи живих та мертвих. Письменники в своїй новій книжці досліджують питання: як позбутися цього розділу, що проліг між поколіннями українців. Співробітники нашої бібліотеки мали приємність послухати виступ та навіть поспілкуватися з непересічними гостями нашого міста.

 
Полтавському університету економіки і торгівлі – 55 років! PDF Друк e-mail
Четвер, 26 травня 2016, 11:00

Полтавському університету економіки і торгівлі – 55 років!

 

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 22 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Планування маркетингу
Банер
feed-image RSS
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки