28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Презентація колективної монографії «Дидактика лідерства: сучасні погляди на формування лідерської компетенції здобувачів вищої освіти» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 листопада 2021, 09:41

Презентація колективної монографії «Дидактика лідерства: сучасні погляди
на формування лідерської компетенції здобувачів вищої освіти»

10 листопада 2021 року до Всесвітнього дня науки відбулася презентація колективної монографії «Дидактика лідерства: сучасні погляди на формування лідерської компетентності здобувачів вищої освіти», авторами якої є: Олексій Нестуля, д. і. н, професор, ректор Полтавського університету економіки і торгівлі; Світлана Нестуля, д. пед. н., професорка, директорка Навчально-наукового інституту лідерства Полтавського університету економіки і торгівлі; Наталія Кононец, д. пед. н., доцентка кафедри педагогіки та суспільних наук Полтавського університету економіки і торгівлі.

Співробітниками бібліотеки ПУЕТ до цього заходу була підготовлена книжкова виставка на тему «Лідерство в сучасному управлінні», на якій були представлені роботи О. О. Нестулі, С. І. Нестулі та інших авторів з даної теми.

Тож, запрошуємо викладачів, студентів та співробітників ПУЕТ до бібліотеки, для ознайомлення із представленою на виставці літературою.

 
Екскурсія до бібліотеки ПУЕТ іноземних студентів кафедри менеджменту PDF Друк e-mail
П'ятниця, 29 жовтня 2021, 13:35

Екскурсія до бібліотеки ПУЕТ іноземних студентів кафедри менеджменту

26 жовтня 2021 року до бібліотеки ПУЕТ завітали іноземні студенти кафедри менеджменту. Бібліотекарі гостинно зустріли у стінах бібліотеки екскурсійну групу. Екскурсію провели Тимченко Любов Олексіївна, Левошко Надія Василівна та завідувач кафедри Діанич-Шимановська Людмила Михайлівна.

Студенти ознайомились із правилами роботи бібліотеки, її фондом та книжковими виставками, відвідали відділи бібліотеки (загальний читальний зал, електронний читальний зал, медіатеку, навчальний і науковий абонементи).

На навчальному абонементі студентів ознайомили з навчальними посібниками англійською мовою, які вони можуть брати додому.

Велике враження на них справила масштабність бібліотеки та її різноманітний книжковий фонд.

Екскурсія виявилася надзвичайно пізнавальною й насиченою.

Ми завжди раді бачити нові обличчя!!!

 
Екскурсія працівників бібліотеки ПУЕТ до центральної районної бібліотеки імені Олеся Гончара PDF Друк e-mail
Вівторок, 28 вересня 2021, 14:23

У 2020 році у смт Козельщина Полтавської області Благодійна організація Smart Foundation відкрила оновлений культурно-освітній простір у приміщенні центральної районної бібліотеки імені Олеся Гончара.

28 вересня 2021 року в ході екскурсії будівлею працівники бібліотеки ПУЕТ ознайомились із: приміщенням для проведення освітніх кінопоказів і лекцій, обладнаним сучасною мультимедійною системою; комп’ютерним класом; зонами для відпочинку та творчості; залами для індивідуальних занять і роботи у групах; дитячою кімнатою із гральними зонами для маленьких відвідувачів, поряд із якою межує простір для гуртків і позакласних занять.

Бібліотека має затишний куточок, де під час перерви можна відпочити з філіжанкою кави. Перший поверх обладнаний для людей з інвалідністю. Окрім сучасного урбаністичного ремонту, бібліотека отримала оновлений книжковий фонд із близько 2 000 бестселерів та новинок, автоматизовану систему видачі літератури та електронний каталог.

Дизайн сучасного урбаністичного приміщення створила команда провідних професійних архітекторів, дизайнерів і конструкторів України з архітектурної студії Partner Design.

Зустріч із працівниками культурно-освітнього простору та центральної районної бібліотеки пройшла в щирій, невимушеній обстановці. Як наслідок були намічені шляхи подальшої співпраці як у бібліотечній роботі, так і в культурно-освітньому плані.

 
Робота з інформаційними ресурсами інноваційної бібліотеки ПУЕТ PDF Друк e-mail
Четвер, 16 вересня 2021, 10:57

Робота з інформаційними ресурсами інноваційної бібліотеки ПУЕТ

Новий 2021-2022 навчальний рік для здобувачів вищої освіти  першого курсу Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» як завжди розпочався з вивчення дисципліни «Університетська освіта».

Так, 6 - 10 вересня 2021 року у стінах бібліотеки ПУЕТ відбулася зустріч першокурсників із директором Центру інформаційного забезпечення освітнього процесу Діденко Л. М. та бібліотекарями: Бакум Н. Г., Тимченко Л. О., Савченко О. О., Левошко Н. В.

Основним завданням було ознайомити студентів із бібліотекою та правилами користування нею, розповісти про особливості роботи з електронним каталогом, репозиторієм. Завітали до медіатеки, навчального й наукового абонементів, загальної читальної зали, дізналися про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути в ньому отримані, та побачили багатий книжковий фонд бібліотеки ПУЕТ. Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері.



 
Графік видачі підручників 2021-2022 PDF Друк e-mail
Вівторок, 31 серпня 2021, 14:53

altШановні студенти 1-го курсу стаціонарного відділення!

Бібліотека ПУЕТ запрошує вас отримати підручники на I семестр 2021-2022 навчального року на Навчальному абонементі бібліотеки.

Детальніше...
 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 5 з 42
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Сборник рецептур мучных, кондитерских и булочных изделий
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки