28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Нові надходження за лютий 2022 PDF Друк e-mail
Вівторок, 22 березня 2022, 14:26

У лютому 2022 року бібліотека ПУЕТ поповнилася новими надходженнями. Це нові доробки професорсько-викладацького складу ПУЕТ, а також їх колег з інших закладів вищої освіти, що представлено як у традиційній формі видання (книги), так і в електронному вигляді (запис на диск).

Сьогодні презентуємо:

  • Монографію авторів Педченко Н. С., Стрілець В. Ю. “Державна підтримка розвитку малого підприємництва в умовах євроінтеграційних процесів України”.

  • Монографію авторів Дорогий  Я. Ю., Бердиченко І. О.,  Кульчій О. О. “Державно-правовий експеримент в галузі інформатизації”.

Монографії видано видавничо-поліграфічним відділом університету.

Ознайомитися з новинками можна в електронному каталозі на сайті бібліотеки.

 
Австрійський науковий фонд вирішив не розглядати наукові проєкти, подані росіянами PDF Друк e-mail
Середа, 09 березня 2022, 08:41

28-го лютого Австрійський Науковий Фонд FWF опублікував на своїй сторінці заяву, в якій наголосив на неприпустимості російської агресії та розповів про кроки підтримки українських науковців і санкції для науковців з Росії.

csm Heldenplatz"Ці безжальні дії не тільки спричинили неосяжний біль та страждання населенню України, але й руйнують демократію та свободу суверенної держави," — пише спільнота фонду.

У відповідь на войовничі дії Російської Федерації FWF утримається від надання нового фінансування дослідницьких проєктів, учасником яких є Росія, та призупинить двостороннє співробітництво з Російським науковим фондом RSF.

Натомість фонд гарантував підтримку українським науковцям, а саме:

  • Прискорення роботи з проєктами українських дослідників, які вже були в роботі.
  • Прискорення розгляду нових українських проєктів.
  • Обговорення довгострокової підтримки українських науковців австрійськими університетами.

Джерело: https://suspilne.media/215361-avstrijskij-naukovij-fond-virisiv-ne-rozgladati-naukovi-proekti-podani-rosianami/

 
16 лютого - день Єднання України PDF Друк e-mail
Середа, 16 лютого 2022, 09:15

16 лютого - день Єднання Уркаїни

Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єднання. Відповідний указ №53/2022 опублікували на сайті глави держави.

«З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість постановляю оголосити 16 лютого 2022 року Днем єднання», – йдеться у документі.

Відповідно до указу, в цей день громадяни повинні підняти Державний прапор України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах. О 10:00 годині лунатиме Державний Гімн України, до виконання якого мають долучитися всі патріоти. Також в цей день закордонні дипломатичні установи України в державах перебування проведуть відповідні заходи, спрямовані на єднання та підтримку України.

 
Інформаційні ресурси бібліотеки ПУЕТ за освітньою програмою PDF Друк e-mail
Середа, 02 лютого 2022, 14:20

Інформаційні ресурси бібліотеки ПУЕТ за освітньою програмою

Полтавський університет економіки і торгівлі з 11.01. 2022 по 28.01. 2022 у віддаленому (дистанційному) режимі проходив акредитаційну експертизу за такими освітньо-професійними програми, як «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Товарознавство і торгівельне підприємництво», «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Маркетинг», «Туризм», «Фінанси, банківська справа та страхування».

У рамках акредитаційної експертизи співробітниками бібліотеки ПУЕТ було підготовлено виставку робіт на тему «Інформаційні ресурси бібліотеки ПУЕТ за освітньою програмою», а також віртуальні книжкові виставки на таку тематику: «Кращі ідеї для створення успішного бізнесу», «Малий та середній бізнес як складова підприємницького потенціалу України», «Сучасне товарознавство: теоретичні та практичні аспекти», «Фрукти та овочі – важливий елемент нашого раціону: від специфіки торгівлі до особливостей приготування і споживання».

Директорка бібліотеки ПУЕТ Діденко Лариса Миколаївна та співробітники бібліотеки ознайомили експертну групу з бібліотекою та правилами користування нею, розповіли про особливості роботи з електронним каталогом, репозитарієм. Дистанційно продемонстрували медіатеку, навчальний і науковий абонементи, загальний читальний зал, розповівши про особливості бібліотечних послуг, які можуть бути в них отримані, та показали багатий книжковий фонд бібліотеки ПУЕТ.

 
Чорна п’ятниця в бібліотеці PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 листопада 2021, 11:58

Чорна п’ятниця в бібліотеці

Увага, АКЦІЯ! 100% Чорна п’ятниця!

Тільки сьогодні в читальному залі на стенді Буккросинг усі книжки роздаються безкоштовно! Не гайте часу!!!  

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 4 з 42
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Електронна комерція
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки