16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Дні інформації - листопад 2016 PDF Друк e-mail
Понеділок, 07 листопада 2016, 09:49

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 9 листопада 2016 р. - 6 грудня 2016 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудуться "Дні інформації", на яких будуть представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «В серцях закарбували навіки».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Читаюча людина – успішна людина PDF Друк e-mail
Понеділок, 31 жовтня 2016, 14:51

Фотоконкурс «Читаюча людина – успішна людина»

З 1 листопада 2016 року по 31 березня 2017 року бібліотека ПУЕТ проводить фотоконкурс «Читаюча людина – успішна людина».

У конкурсі можуть взяти участь усі бажаючі студенти. Участь у конкурсі – безкоштовна.

Роботи можуть бути подані як від одного автора, так і від команди, наприклад, групи, факультету. Кількість робіт від одного автора чи групи – необмежена.

Обов’язкова умова – присутність у кадрі книги й читача, або читача та бібліотеки, при цьому не має значення місце зйомки.

Переможці будуть оголошені на сайті бібліотеки ПУЕТ і університету. За результатами фотоконкурсу організатори забезпечать друк фото переможців для організації виставки кращих фотографій у загальному читальному залі, у холі II поверху університету та на сайті й сторінці бібліотеки у Facebook.

Докладніше з умовами конкурсу запрошуємо ознайомитися за посиланням - Умови конкурсу.

Чекаємо ваші фотографії на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  

 
До Дня захисника України PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 жовтня 2016, 11:46

До Дня захисника України

З метою вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України до Дня захисника України і Дня українського козацтва працівниками бібліотеки ПУЕТ було організовано комплекс заходів на тему: «Свято мужності і відваги», де одночасно з традиційною книжково-ілюстративною виставкою, на моніторі, який знаходився рядом з експонованою літературою, демонструвалися відеофільми та відеокліпи про мужність і героїзм захисників української землі. Відбулася віртуальна презентація книги «Аеропорт» Сергія Лойко у вигляді буктрейлеру, який був створений бібліотекою ПУЕТ. Бібліографічний огляд книжково-ілюстративної виставки привернув увагу студентів університету. Захід проводився у фойє університету.

 
Дні інформації - жовтень 2016 PDF Друк e-mail
П'ятниця, 07 жовтня 2016, 07:46

Шановні викладачі, співробітники, магістри!

З 12 жовтня 2016 р. - 8 листопада 2016 р. у читальному залі для науковців (кім. 135) відбудуться "Дні інформації", на яких будуть представлені нові надходження документів (книги, періодичні та аудіовізуальні видання) до бібліотеки за минулий місяць. Запрошуємо переглянути виставку на тему: «Вища освіта: стан, проблеми, перспективи розвитку».

Час проведення - з 1000 - 1700 год.

 
Екскурсія до музею-заповідника А. С. Макаренка PDF Друк e-mail
Середа, 05 жовтня 2016, 14:39

Екскурсія до музею-заповідника А. С. Макаренка

Всеукраїнський день бібліотек колектив бібліотеки ПУЕТ відзначив поповненням особистих інформаційних ресурсів новою краєзнавчою інформацією завдяки екскурсії до музею-заповідника А. С. Макаренка в с. Ковалівка. А якщо не так науково і серйозно, то ця поїздка відкрила багато цікавих фактів з життя видатного педагога. Осучаснені музейні експозиції майже реально ввели до життя колонії 20-х років ХХ століття, незмінні чудові краєвиди навкруги ще більше підсилили відчуття реальності тих давніх подій. Враження у нас залишилися чудові!

Особливо приємно нам, бібліотекарям, було спостерігати в численних музейних вітринах експонати, пов’язані з книгами, самі книги та велике настінне панно з безсмертними словами: «Книга - джерело знань»!

 
« ПочатокПопередня21222324252627282930НаступнаКінець »

Сторінка 21 з 43
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Управління маркетинговими каналами промислових підприємств на інноваційних засадах
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки