19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів
Останні виставки
Останні новини
Останні новини
Міжнародний день книгодарування: даруймо радість читати! PDF Друк e-mail
Середа, 14 лютого 2024, 11:08

Міжнародний день книгодарування: даруймо радість читати!

14 лютого світ відзначає Міжнародний день книгодарування. Це чудова можливість поділитися любов'ю до книг із друзями, близькими, незнайомцями та подарувати їм радість читання.

Книги існують століттями, і вони завжди були джерелом знань і натхнення для багатьох поколінь.

Книги – добрі і розумні порадники. Адже ще великий Іван Франко писав: «Книги – морська глибина, хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить».podarunok

Чому дарувати книги важливо?

  • Це дає можливість людям відкрити для себе нових авторів і жанри.
  • Це робить книги доступнішими для всіх.
  • Це сприяє розвитку читання та любові до книг.
  • Це просто добрий і щирий жест, який може подарувати багато радості.

Книги завжди були найкращим подарунком.

Бібліотеці ПУЕТ щастило з дарувальниками, адже книг завжди дарували багато, не чекаючи спеціального свята. Ми дуже вдячні всім, хто робить нам такі чудові подарунки.

Завітайте до бібліотеки та візьміть почитати книгу, яка вам сподобається.

Перегляньте на сайті бібліотеки представлену віртуальну книжкову виставку «Подарунок бібліотеці». Звісно, це невелика частинка від тих книг, які бібліотека отримала у подарунок.

 
Книжкова виставка по управлінню якістю PDF Друк e-mail
П'ятниця, 26 січня 2024, 11:15

Книжкова виставка по управлінню якістю

25 січня в читальній залі бібліотеки відбувся методичний тренінг з розвитку професійних компетентностей організаторів акредитаційних процедур ЗВО та гарантів освітніх програм під заголовком «Основні тенденції розвитку акредитаційного процесу та кращі практики роботи галузевих експертних рад».

Управлінню якістю у нашому університеті приділяється велика увага. Співробітники бібліотеки постійно працюють у напрямі підвищення якості надання інформаційних послуг. До цього заходу в читальній залі бібліотеки було організовано книжкову виставку «Якість вищої освіти – запорука конкурентоспроможності випускників». На виставці експоновано літературу із проблем якості освіти і підготовки фахівців у вищій школі, якості бібліотечного обслуговування, способам підвищення якості та акредитаційній діяльності. Також представлено дипломи бібліотеки – переможця Всеукраїнського конкурсу якості та видавничо-поліграфічного відділу – неодноразового лауреату обласного конкурсу «Краща книга Полтавщини» та Другої Всеукраїнської конференції «Сучасні видавництва вищих навчальних закладів».

Літературу, представлену на виставці, можна взяти у бібліотеці ПУЕТ, а також ознайомитися із документами електронної бібліотеки із цієї тематики на бібліотечному сайті (http://catalog.puet.edu.ua)

 
Нові надходження в розділі "Мережеві ресурси" PDF Друк e-mail
Середа, 17 січня 2024, 14:52

Нові надходження в розділі "Мережеві ресурси"

У розділі «Мережеві ресурси» у рубриці повнотекстові електронні журнали до вже існуючих додано 6 журналів юридичної тематики: «Вісник Верховного Суду України», «Держава і право», «Вісник Національної академії правових наук України», «Університетські наукові записки», «Юридична Україна», «Вісник Конституційного Суду України».

Користуючись сайтом бібліотеки зручно переходити на сайт журналів і читати повнотекстові електронні періодичні видання. Зручно читати, легко навчатися!

Конституційний Суд України

 
День подарунків для бібліотеки (26 грудня – Міжнародний день подарунків) PDF Друк e-mail
Середа, 20 грудня 2023, 11:45

День подарунків для бібліотеки (26 грудня – Міжнародний день подарунків)

podarunok
 26 грудня у світі відзначають День подарунків – дивовижне свято сюрпризів, подарунків, уваги і небайдужості. За легендою у Різдвяну ніч з 25 на 26 грудня Санта-Клаус ховає подарунки під новорічну ялинку. В Україні це свято набуває популярності останні роки.

Усім нам дуже подобається отримувати різноманітні приємні подарунки. Це справжній сюрприз, коли гублячись у здогадах ми отримуємо щось зовсім несподіване, що приносить нам непідробну радість і теплі почуття. Кожен подарунок є свідченням щирих почуттів вдячності та любові, тому багатьом із нас значно приємніше їх дарувати, аніж отримувати.   У цей день потрібно подарувати подарунок не тільки близьким, але й допомогти бідним, влаштовувати благодійні акції.

Багато людей в усьому світі вважають, що книга – найкращий подарунок для всіх. Жодна інша річ не буде такою універсальною та незабутньою. Книги є незамінним джерелом знань, відпочинку та розвитку особистості. Вони дозволяють нам поглиблювати свій досвід, розширювати світогляд та розвивати інтелект. Книги можуть бути найкращим другом, порадником та навіть наставником у складних життєвих ситуаціях.

Детальніше...
 
Ознайомлення з методами роботи з інформаційними ресурсами бібліотеки ПУЕТ PDF Друк e-mail
Середа, 13 грудня 2023, 11:57

Ознайомлення з методами роботи з інформаційними ресурсами бібліотеки ПУЕТ

13 грудня 2023 року студенти кафедри правознавства першого курсу відвідали бібліотеку.

Директор бібліотеки Лариса Миколаївна Діденко ознайомила здобувачів вищої освіти із сайтом та електронною бібліотекою, репозитарієм, правилами пошуку документів у електронному каталозі. Студенти переглянули електронні фонди наукового та навчального абонементів зі спеціальності Правознавство, ознайомились з правилами пошуку та підготовки списків літератури для написання наукових робіт з урахуванням культури Академічної доброчесності.

 
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Сторінка 1 з 42
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Електронна комерція
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки