19 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства
Останні виставки
Останні новини
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 травня 2014, 13:20

Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства   О. В. Новікова, Л. О. Радченко, К. П. Вініченко, Л. Д. Льовшина, П. П. Пивоваров, Л. І. Чубар
  Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: Навчальний посібник./ О. В. Новікова та ін. — X.: Світ Книг, 2014. — 411 с
   ISBN 978-966-2678-20-8
   В навчальному посібнику викладена характеристика організації обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства. Розглянута специфіка ресторанного господарства в індустрії гостинності, методи, форми та прогресивні технології обслуговування. Значна увага приділена організації харчування та обслуговування туристів в спеціальних видах туризму.
   Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів за фахом 6.051701 «Харчові технології та інженерія», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», коледжів, учнів професіонально-технічних училищ, також він буде корисний працівникам системи готельно-ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться організацією харчування та обслуговуванням туристів.

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Науково-практичний коментар Митного кодексу України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки