28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Стратегічний аналіз PDF Друк e-mail

Стратегічний аналізСтратегічний аналіз : навч. посіб. / Г. М. Давидов, В. М. Малахова, О. А. Магопець та ін. – 2-ге вид., стер. – К. : Знання, 2014. – 389 с. – (Вища освіта XXI століття).

ISBN 978-966-346-854-9 (серія)

ISBN 978-617-07-0125-1

У посібнику висвітлено комплекс теоретичних і практичних питань організації і методики стратегічного аналізу, розкрито сутність стратегічного аналізу та його роль в управлінні підприємством, методи і методику стратегічного аналізу. Особливу увагу приділено аналізу стратегії виробничої діяльності підприємства, методиці стратегічного аналізу формування, розміщення та структури капіталу підприємства, порядку проведення стратегічного аналізу показників проектованої фінансової звітності. Посібник містить задачі та практичні ситуації, тестові завдання і питання для самостійного опрацювання.

Розраховано на студентів, які навчаються за спеціальністю "Облік і аудит". Посібник буде корисним також студентам інших економічних спеціальностей, аспірантам, економістам-практикам.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Культурологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки