28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Мова і міжкультурна комунікація

Останні виставки
Останні новини
Мова і міжкультурна комунікація PDF Друк e-mail
Понеділок, 26 травня 2014, 09:31

Мова і міжкультурна комунікація   Манакін, В. М.
   Мова і міжкультурна комунікація [Текст] : навч. посібник / В. М. Манакін. – К. : ВЦ "Академія", 2012. – 288 с. – ("Альма-матер") . – На укр. яз. – ISBN 978-966-580-390-4.
   У нинішньому часі динамізується спілкування людей, які належать до різних національних та лінгвокультурних спільнот. Це потребує вміння досконало висловлюватися й уважно чути, розуміти специфічні смисли, які виражають та інтерпретують учасники міжкультурної комунікації. Тому її активно вивчають в університетах світу. На основних теоретичних і прикладних^питаннях міжкультурної комунікації зосереджений пропонований навчальний посібник — перший в Україні такого змісту. У ньому особливу увагу приділено міжкультурним розбіжностям, що відображаються в різних мовних картинах світу. їх розглянуто крізь призму українського національного світобачення. Невимушений стиль, цікаві приклади, завдання і запитання, термінологічний словник сприятимуть кращому засвоєнню матеріалу.
   Для студентів вищих навчальних закладів, які вивчають іноземні мови, соціальні комунікації, менеджмент, міжнародні відносини, туризм, соціальну психологію, історію, культурологію та ін. Прислужиться всім, хто працює у сфері міжкультурних і міжнарод¬них контактів, цікавиться нею.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Аудит і оцінювання управлінської діяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки