29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Ринок фінансових послуг PDF Друк e-mail

Ринок фінансових послуг   Прямухіна Н. В.
   Ринок фінансових послуг: Навч. посіб. - К.: Кондор-Видавництво, 2013. -
ISBN 978-966-2781-24-3
   У навчальному посібнику з урахуванням вимог до нормативної програми дисципліни «Ринок фінансових послуг» розкривається економічна сутність, специфіка діяльності суб'єктів, механізми, інструменти та закономірності функціонування ринку фінансових послуг. Враховано специфіку української економіки та динамічність ринкових процесів, які стимулюють виникнення нових видів фінансових послуг. Висвітлено сучасні тенденції розвитку ринку фінансових послуг, визначено роль у економіці послуг нових фінансових ринків.
   Посібник складається з 16 тем, містить теоретичну інформацію щодо функціонування ринку фінансових послуг, питання до самостійного опрацювання тем, тести, практичні завдання та приклади розв'язування задач, термінологічний словник, предметний покажчик. Посібник призначений для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями «Фінанси і кредит», «Менеджмент», «Маркетинг», «Банківська справа», а також для аспірантів, викладачів вищої школи та менеджерів у сфері фінансової діяльності для інформаційних і навчальних цілей.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Екологічна експертиза
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки