19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Менеджмент європейської економічної інтеграції

Останні виставки
Останні новини
Менеджмент європейської економічної інтеграції PDF Друк e-mail

Менеджмент європейської економічної інтеграціїМенеджмент європейської економічної інтеграції : підручник / С. М. Писаренко, Н. В. Горін, Л. А. Українець та ін. ; за ред. С. М. Писаренко. — К. : Знання, 2012. — 373 с.

ISBN 978-966-346-818-1

У підручнику розкрито теоретичні засади та організаційно-економічний механізм формування європейської економічної інтеграції. Він є підґрунтям для вивчення структури та особливостей функціонування Європейського Союзу як єдиного у світовій економіці регіонального об'єднання найвищого рівня інтеграції. Висвітлено сутність менеджменту, особливості структури та функцій органів наднаціонального регулювання в ЄС з урахуванням основних принципів, завдань та цілей європейської економічної інтеграції.

Для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, фахівців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також усіх, хто цікавиться проблемами європейської економічної інтеграції.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Построение отдела продаж: с «нуля» до максимальных результатов
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки