29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Інформаційні ресурси в документознавстві - А. В. Ліпінська

Останні виставки
Останні новини
Інформаційні ресурси в документознавстві - А. В. Ліпінська PDF Друк e-mail

Інформаційні ресурси в документознавствіЛіпінська А. В.

Інформаційні ресурси в документознавстві: Навч. посіб. для дистанційного навчання / А. В. Ліпінська; За ред. акад. М. І. Жалдака.— К.: Університет «Україна», 2007.— 330 с.

ISBN 978-966-388-149-2

У посібнику подано теоретичні та практичні основи створення та використання інформаційних ресурсів у документознавстві. Читач зможе ознайомитися з інформаційним обслуговуванням та забезпеченням користувачів інформаційними ресурсами на сучасному етапі в Україні та за її межами.

Розглянуто деякі підходи до тлумачення поняття, інформації та її властивостей, наведено основні ознаки інформаційного суспільства й особливості його становлення в Україні.

Посібник орієнтований на всі категорії студентів вищих навчальних закладів спеціальностей «Діловодство» і «Документознавство та інформаційна діяльність», а також на всіх, хто цікавиться проблемами інформаційних ресурсів.

Електронний зміст

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Історія української культури
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки