29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Економіка підприємства, Мацибора В. I. PDF Друк e-mail
Понеділок, 15 липня 2013, 09:48

Економіка підприємстваМацибора В. I., Збарський В. К., Мацибора Т. В.

Економіка підприємства: Навч. посібн. - 2-ге вид., перероб. й доп. - К.: Каравела, 2012. - 320 с.

ISBN 978-966-2229-31-8

Навчальний посібник підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальностями напряму 0305 - "Економіка і підприємництво". Викладено теоретичні, методичні та практичні питання функціонування економіки підприємства, обґрунтовано сучасний економічний механізм ефективного господарювання в умовах ринку та конкуренції. Висвітлено питання формування і використання ресурсів підприємства, його інноваційно-інвестиційної діяльності, визначення фінансово-економічних результатів та ефективності виробництва.

Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за програмами підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів економічних фахових спрямувань. Посібник може бути корисним для слухачів інститутів перенавчання та підвищення кваліфікації працівників підприємств, а також для аспірантів, викладачів та спеціалістів, які вирішують питання господарської діяльності підприємства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Фонетика англійської мови: фоностилістика і риторика мовленнєвої комунікації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки