20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Страхування PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:26

   Страхування: Підручник / За ред. В.Д. Базилевича. — К.: Знання, 2008. — 1019 с — (Київському національ­ному університету імені Тараса Шевченка 175 років).

   Це один із перших в Україні фундаментальних підручників зі страху­вання. Його автори — викладачі економічного факультету Київського на­ціонального університету імені Тараса Шевченка та провідні фахівці-практики страхової справи в Україні. Найважливіші переваги підручника — оригінальна структура, високий науковий рівень подання матеріалу, су­часний математичний апарат, широка джерельна база. Ґрунтовно розкри­ваються сутність категорій і понять страхування, його структура, проблеми становлення та функціонування страхового ринку, механізми збалансова­ності попиту та пропозиції страхових продуктів, роль держави та міжна­родних страхових організацій у страховому бізнесі та ін. Значна увага при­діляється економіко-математичним моделям індивідуальних позовів, ін­дивідуального та колективного ризиків, тривалості життя, банкрутства тощо. Підручник дає змогу самостійно розібратися у складних процесах страхування, зрозуміти різноманітні аспекти функціонування ринкової економіки. За змістом підручник відповідає програмі нормативної на­вчальної дисципліни "Страхування".

   Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів і викладачів вищих навчальних закладів. Книга буде корисною також науковцям і фахівцям-практикам у галузі страхування.

Останнє оновлення на П'ятниця, 19 вересня 2008, 11:26
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Организационное управление предприятиями ранних фаз развития
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки