24 | 05 | 2019
Головна Нові надходження книг Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
Останні виставки
Останні новини
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум PDF Друк e-mail
П'ятниця, 25 січня 2013, 10:47

Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум   Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум: навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. -X. : Світ Книг, 2013. - 168 с
   ISBN 978-966-2678-08-6
   Навчальний посібник «Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум» написано як додаток до підручника Черевка О. І., Поперечного А. М. «Процеси і апарати харчових виробництв». У засвоєнні матеріалу цього підручника вагому роль відіграють практичні заняття, на яких студенти за допомогою моделей і макетів вивчають технологічні процеси, будову і принципи дії апаратури, опановують навички розрахунку апаратів і пристроїв.
У навчальному посібнику наявні всі основні розділи курсу «Процеси і апарати харчових виробництв», що вивчаються студентами, магістрами та спеціалістами кваліфікації «інженер-механік» та «інженер-технолог» підприємств харчування та харчових виробництв.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Visual Basic 6
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки