29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Геополітика та політична географія PDF Друк e-mail
П'ятниця, 09 листопада 2012, 08:44

Геополітика та політична географія   Гольцов А. Г.
   Геополітика та політична географія. Підручник. -: К.: Центр учбової літератури, 2012.-416 с.
   ISBN 978-611-01-0340-4
   У підручнику поєднано основні сучасні положення великою мірою споріднених міждисциплінарних дисциплін - геополітики та політичної географії. Обидві науки вивчають геопросторову політичну організацію людства.
Зміст підручника «Геополітика та політична географія» охоплює широке коло теоретичних і прикладних питань названих наук, зокрема: висвітлено сутнісні особливості обох наукових дисциплін; розглянуто виникнення і розвиток геополітичних і політико-географічних ідей у світовій науці; проаналізовано світову геополітичну систему з точки зору багатополярної моделі; дано характеристику держави як геопросторової політичної системи; розглянуто основні засади геополітики держав на міжнародній арені; розкрито особливості політичної географії та геополітики України.
   Призначено для студентів, що навчаються за напрямами підготовки «Міжнародні відносини», «Політологія», «Географія», а також для широкого кола читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Основи туризмознавства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки