21 | 01 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Останні виставки
Останні новини
Харчова хімія PDF Друк e-mail
Середа, 29 серпня 2012, 10:24

Харчова хімія   Євлаш В.В., Торяник О.І., Коваленко В.О., Аксьонова О.Ф., Отрошко Н.О., Кузнецова Т.О., Павлоцька Л.Ф., Торяник Д.О.
   Харчова хімія: Навчальний посібник. - X.: Світ книг, 2012. - 504 с.
   ISBN 978-966-2678-07-9
   В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей основних компонентів сирови¬ни та харчових продуктів — білків, ліпідів, вуглеводів мінеральних речовин, вітамінів, та їх перетворення у технологічному потоці. Окремо розглянуто роль води у харчових системах.
   Наведено характеристику основних функціональних класів харчових добавок, їх технологічні властивості, місце у сучасному раціоні харчування людини, гігієнічне регламентування у продуктах харчування.
   Приділено увагу безпечності сировини та харчових продуктів.
   Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» та 140101 «Готельно-ресторанна справа». Крім того, посібник може бути рекомендований аспірантам та науковим співробітникам.

 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Діловодство, яким воно має бути
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки