18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Економіко-математичне моделювання світогосподарських процесів

Останні виставки
Останні новини
Економіко-математичне моделювання світогосподарських процесів PDF Друк e-mail

Економіко-математичне моделювання світогосподарських процесів   Голіков А.П.
   Економіко-математичне моделювання світогосподарських процесів: Навч. посіб. — 3-тє вид., переробл. і доповн. — К.: Знання, 2009. — 222 с.
   ISBN 978-966-346-551-7
   У посібнику висвітлюються основні методи і прийоми економіко-математичного моделювання, що можуть бути використані для дослідження й планування зовнішньоекономічних операцій у світогосподарських процесах. Особлива увага приділяється методам одновимірного та багатовимірного аналізу для визначення та оцінки зв'язків у світогосподарських процесах, їх класифікації, прогнозування. Посібник устаткований необхідними таблицями, рисунками, графіками, схемами, запитаннями і завданнями для самоконтролю засвоєних знань. У кінці книги наводиться список рекомендованої літератури.
   Для студентів, які навчаються за спеціальностями "Міжнародні економічні відносини", "Міжнародна економіка", "Країнознавство". Книга буде корисною також аспірантам і викладачам вищих навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Комплексная безопасность высшего учебного заведения
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки