29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Стратегічне управління PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 26 грудня 2011, 10:14

Стратегічне управління   Попович О. С.
   Стратегічне управління [Текст] /: курс лекцій / О. С. Попович. - К,: НТУУ «КПІ», 2011. - 260 с. - 500 пр.

   Викладено загальні уявлення про сутність поняття «стратегічне управління» та історію його виникнення, розкрито основні етапи формування стратегії підприємства й механізми її реалізації в умовах «турбулентних» змін зовнішнього середовища. Особливу увагу приділено інноваційним аспектам стратегічного управління - організації та використанню прогнозно-аналітичних досліджень для пошуку найбільш перспективних напрямів технологічного розвитку, законодавству України, що регулює інноваційну діяльність і є одним із провідних факторів формування зовнішнього середовища інноваційного бізнесу, а також проблемам стратегічного планування та управління назагальнодержавному рівні.
   Для студентів, аспірантів, які вивчають дисципліну «Стратегічне управління». Може стати у пригоді викладачам і науковцям, які працюють у цій і в суміжних галузях науки про управління та інноватики.


 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Права на комерційну таємницю в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки