21 | 11 | 2018
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Формування якості товарів. Частина 1
Останні виставки
Останні новини
Формування якості товарів. Частина 1 PDF Друк e-mail
Четвер, 17 листопада 2011, 12:08

Формування якості товарів. Частина 1   Назаренко В. О., Юдічева О. П., Жук В. А.
   Формування якості товарів. Частина 1. Навчальний посібник. -К.: Центр учбової літератури, 2012. - 386 с
   ISBN 978-611-01-0295-7

   Навчальний посібник розроблено у відповідності з програмою курсу з урахуванням сучасного стану харчової промисловості України. Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів рослинного походження вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами основи сучасного виробництва окремих груп продовольчих товарів. Розглядаються закономірності формування споживчих властивостей в процесі виготовлення продукції. Для перевірки рівня засвоєння програмного матеріалу наводяться контрольні запитання та тести. Навчальний матеріал викладено з урахуванням особливостей професійної діяльності майбутніх фахівців.
   Навчальний посібник призначений для студентів товарознавчих спеціальностей.


 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Науково-практичний коментар Кодексу України про адміністративні правопорушення
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки