29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів PDF Друк e-mail
П'ятниця, 28 жовтня 2011, 15:20

Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів   Пешук Л. В.
   Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів. Підручник. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 400 с
   ISBN 978-611-01-0219-3

   Підручник написано згідно з програмою дисципліни „Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса та м'ясних продуктів" і вимогам державного стандарту з підготовки фахівців спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса".
   Метою підручника є дати майбутнім інженерам-технологам теоретичні знання, які пов'язані з випуском нешкідливих для людини м'яса та м'ясних продуктів.
   Підручник складається з трьох частин: перша — з анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин і птиці; в другій частиш наводиться основна сировина м'ясопереробної галузі (породний склад, методи розведення, конституція, екстер'єр та кондиція тварин, їх вирощування та відгодівля). Третя частина підручника присвячена вивченню основ епідеміології, промислової санітарії, ветеринарно-санітарному контролю на підприємствах галузі від цеху переробки до виготовлення та зберігання готової продукції.
   Рекомендовано студентам спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", магістрантам, аспірантам і широкому колу фахівців м'ясопереробної галузі.


 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Транснаціональні корпорації та експорт нових індустріальних країн Азії
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки