19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Інноваційний дефолт України PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 16 березня 2011, 11:00
Інноваційний дефолт України

   Шнипко, О.С.

   Інноваційний дефолт України: економіко-технологічний контекст: Монографія / О.С. Шнипко. - К.: Генеза, 2009. - 248 с.

   ISBN 978-966-504-954-8.

   У монографії розглядається низка взаємопов'язаних проблем сучасного поступу людства, народжених економіко-технологічною диференціацією різних країн та регіонів. Головне джерело таких відмінностей та рушійну силу подальшого їх поглиблення - глобалізацію - показано як складну сукупність конструктивних і руйнівних механізмів, що несе неоднозначні й довготривалі наслідки як для всієї планети, так і для окремо взятих держав та народів.

   На тлі аналізу причин і практичних проявів цивілізаційного домінування геоекономічного Заходу автор досліджує сьогоднішні реалії України, рівень, ефективність та перспективи використання її наукового і виробничо-технічного потенціалу. Під цим кутом зору оцінюються роль і внесок національної еліти у підтримку та активізацію інноваційної складової як магістрального напряму економічного та соціального розвитку країни і державотворчого процесу загалом.

   Видання розраховане на широке коло читачів, небайдужих до того, яким буде місце України в цьому жорсткому, динамічному і не передбачуваному світі.

Останнє оновлення на Середа, 16 березня 2011, 11:02
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
Финансы, денежное обращение и кредит
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки