29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Фінансовий менеджмент для магістрів і не тільки

Останні виставки
Останні новини
Фінансовий менеджмент для магістрів і не тільки PDF Друк e-mail
Фінансовий менеджмент для магістрів і не тільки

   Євтух О. Т., Євтух О. О.

   Фінансовий менеджмент для магістрів і не тільки. Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 408 c.+CD.

   ISBN 978-6ІІ-01-0139-4

   Це навчально-методичне видання є новим та суттєво відрізняється від існуючих видань як за змістом, так і за методикою викладу матеріалу. Видання ґрунтується на сучасних економічних теоріях і фінансових практиках. Посібник розширює простір навчального курсу, та включає в себе такі теми, як: «Основи фінансового управління капіталом людини та сім'ї», «Основи фінансового управління країною» тощо.
   Вивчення фінансового менеджменту з використанням посібника дає можливість засвоїти найголовніше: принципи обігу грошових зобов'язань та їх взаємозв'язок з кількісними показниками на всіх рівнях господарської діяльності, починаючи від сім'ї і закінчуючи державою.

   Уважний читач знайде для себе корисним не тільки зміст посібника, але й запро­поновану в ньому методику навчання.

   Видання є базовим і створює основу для розробки спецкурсів різних магістерських програм, зокрема з девелоперства, фінансового планування сім'ї, фінансової оцінки господарства, фінансового менеджменту країни тощо.

   Зміст книги містить новітні технології інтерактивного навчання. Видання розраховане на викладачів університетів, слухачів магістерських програм, фінансистів-практиків і всіх тих, хто цікавиться сучасними фінансами.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки