29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Облік у зарубіжних країнах PDF Друк e-mail

 
О.М. Губанова, С.І. Мельник
Облік у зарубіжних країнах: Підручник. — К.: Центр учбової літератури, 2008. — 432 с.

У підручнику розкриваються методологічні засади організації обліку, побудо­ви та використання фінансової звітності зарубіжних країн.

Метою даного навчального видання е формування у студентів глибоких теоре­тичних знань та практичних навичок з організації обліку у зарубіжних країнах, умі­ння використовувати облікову інформацію. Це сприятиме підвищенню конкурентоспроможності фахівців з обліку, аудиту й фінансового менеджменту, допоможе зрозуміти передумови та напрямки процесу реформування бухгалтерського обліку, що здійснюється в Україні, розширить кругозір і озброїть знаннями для практичного застосування Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності.

Розрахована на викладачів та студентів економічних факультетів, слухачів .відділені. після дипломної освіти, магістрантів та аспірантів.

Підручник буде корисним також практикуючим бухгалтерам, фінансистам, ауди­торам, менеджерам, бізнесменам, які подають фінансову звітність іноземним інвесто­рам та вивчають зарубіжний досвід ведення обліку з метою його використання у професійній діяльності; надасть суттєву допомогу при підготовні до іспитів за програмою міжнародної сертифікації бухгалтерів «CІPA» (Certified International Professional Accountant).

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
100% аудио испанский: начальный и средний уровень
Бизнес — это психология: Психологические координаты жизни современного делового человека
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки