19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Географія: Навч. посіб. для старшокласників та абітурієнтів

Останні виставки
Останні новини
Географія: Навч. посіб. для старшокласників та абітурієнтів PDF Друк e-mail
Географія: Навч. посіб. для старшокласників та абітурієнтів

   Олійник Я.Б., Шищенко П.Г., Степаненко А.В., Масляк П.О.

   Географія: Навч. посіб. для старшокласників та абітурієнтів. Відповіді на всі питання нової програми. 5-те вид., перероб. і доп. — К.: Т-во «Знання», КОО, 2006. - 455 с.

   ISBN 966-620-212-3

   Навчальний посібник містить програму з географії для вступників на економічні, географічні та інші спеціальності вищих навчальних закладів, а також відповіді на кожне питання. Автори дають загальний географічний огляд земної кулі, детально розкривають зміст фізичної та економічної географії України. Значна увага приділяється висвітленню сучасної економічної і соціальної географії. Наводиться економіко-географічна характеристика 22 країн Євро­пи, Азії, Америки, Африки і Австралії. Посібник схвалено Міністерством освіти і науки Украї­ни. П'яте видання перероблене і доповнене.

   Розраховано на випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, абітурієнтів, які складають вступний іспит з географії на економічні та географічні спеціальності вищих навчальних закладів, учителів, усіх, хто цікавиться географією.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Діяльність судових і правоохоронних органів України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки