28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Екоекономіка і ринок: подолання суперечностей PDF Друк e-mail
Екоекономіка і ринок: подолання суперечностей

   Туниця Ю. Ю.

   Екоекономіка і ринок: подолання суперечностей. К.: Знання, 2006. — 314 с ISBN 966-346-117-9

   Розглянуто сутність, проблеми та об'єктивні причини зароджен­ня й розвитку екологічної економіки як науки, за допомогою якої можна подолати суперечності між традиційними економічними та екологічними нормами. Показано, яким чином потрібно адаптувати до законів природи закони ринку загалом і правила маркетингу зокрема, щоб забезпечити виживання і сталий розвиток цивілізації, запобігти деградації природного довкілля під впливом економічної діяльності й водночас уникнути справедливої критики ринкової системи з боку екологічно свідомої громадськості. Доведено, що екологічна економіка стає важливою складовою економічної теорії та необхідним інструментом сучасної господарської практики, теоретико-методологічною базою для імплементації стратегії сталого розвитку в Україні.

   Для широкого кола наукових працівників і фахівців з еколого-економічних проблем розвитку, студентів та аспірантів, усіх, кого цікавлять проблеми збереження життя і поліпшення добробуту людини в здоровому природному середовищі.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Страноведение: Теория и методика туристского изучения стран
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки