20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Податковий облік PDF Друк e-mail
Податковий облік

   Русакова О. С, Прохар Н. В.

   Податковий облік. 2-е вид. перероб та доп.: Навч. посіб. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 320 с.

   ISBN 978-611-01-0107-3

   Навчальний посібник складено відповідно до програми дисципліни «Податковий облік».
   У посібнику викладено особливості податкового обліку таких податків, як податок на прибуток, податок на додану вартість, акцизний збір, податок з власників транспортних засобів, податок за землю, податок з доходів фізичних осіб. Приділено увагу взаємовідносинам підприємства з органами соціального страхування та пенсійного забезпечення, організації податкового обліку за місцевими податками і зборами. Висвітлено особливості податкового обліку на підприємствах, що перейшли на спрощену систему оподаткування, обліку і звітності.

   Посібник вдало об'єднує теоретичні засади організації податкового обліку з конкретними ситуаціями підприємств різних форм власності. Дуже корисними є тестові завдання, вирішення яких наведено в заповнених бланках податкового обліку і звітності з використанням реальних цифрових даних.

   Все це зумовлює можливість використання посібника не тільки студентами навчальних закладів спеціальностей економічного спрямування всіх рівнів акредитації, але й практикуючими бухгалтерами, економістами, аудиторами, фінансистами, особами, які отримують другу вищу економічну освіту, підвищують кваліфікацію.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Трудовий договір: теорія і практика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки