28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Інформаційний менеджмент PDF Друк e-mail
Інформаційний менеджмент

   Сорока П. М.

   Інформаційний менеджмент: Навч. посіб. для дистанційного навчання / П. М. Сорока, Б. П. Сорока; За наук. ред. д-ра екон. наук, професора О. Д. Гудзинського.— К.: Університет «Україна», 2008.— 535 с. ISBN 978-966-388-204-8.

   У запропонованому навчальному посібнику розглянуто інформаційні системи і технології, що застосовують в управлінні. Наведено загальні поняття щодо інформації, інформаційного менеджменту, інформаційних систем та технологія. Описано специфіку управлінських інформаційних систем. Розглянуто системи підтримки прийняття рішень та експертні системи. Зроблено опис корпоративних інформаційних систем. Також розглянуті сховища даних та технології роботи з ними. Наведено підходи до розв'язання управлінських задач за допомогою інформаційних технологій.

   Навчальний посібник призначено для студентів економічних та інформаційних спеціальностей вищих навчальних закладів. Посібник може бути ко­рисним також і для викладачів цієї дисципліни.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Адміністративно-юрисдикційна діяльність міліції громадської безпеки
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки