16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Науково-практичний коментар Закону України «Про нотаріат»

Останні виставки
Останні новини
Науково-практичний коментар Закону України «Про нотаріат» PDF Друк e-mail

Науково-практичний коментар Закону України «Про нотаріат»

Науково-практичний коментар Закону України «Про нотаріат» [текст] за заг. ред. Чижмарь. К. І. – К. : «Центр учбової літератури». 2016. – 308 с.

ISBN 978-611-01-0776-1

У даному науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз чинної редакції Закону України "Про нотаріат» з урахуванням останніх змін і доповнень станом на 1 грудня 2015 року.

При підготовці коментаря широко використано численні підзаконні нормативно-правові акти, що деталізують порядок нотаріального процесу, в тому числі оновлені Інструкцію про вчинення нотаріальних дій і Правила нотаріального діловодства, зроблено акцент на тих його змінах, які сталися в результаті проведення першого етапу реформи нотаріату.

Видання розраховано на нотаріусів та їх помічників, працівників державних нотаріальних контор і стажистів. а також студентів. аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Искусство обращения с людьми: управленческая этика
Банківська система
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки