28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Жири у виробництві харчової продукції PDF Друк e-mail

Жири у виробництві харчової продукції

Жири у виробництві харчової продукції : монографія / Шильман, Л. 3., Сімакова І. В., Камсуліна Н. В. та ін.; за заг. ред. Л. 3. Шильмана. – Суми: Університетська книга, 2016. – 278 с.

ISBN 978-966-680-782-6

У монографії висвітлено результати наукових досліджень авторів щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано зміни, які відбуваються в жирах у процесі виробництва продукції.

Для фахівців у галузі харчової промисловості, аспірантів, студентів і викладачів вищих навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Модернізація системи управління економічною безпекою національної економіки: методологія, індикатори та інструменти
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки